USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Погоня, бійка, постріли: епопея з волинськими даішниками

9 Липня 2014 17:17
На Волині затримали п'яних чоловіків на "Джипі", які чинили опір працівникам ДАІ. Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Встановили, що о 19:40 працівники ВДАІ з обслуговування Шацького району, перебуваючи у форменому одязі з табельною вогнепальною зброєю, здійснюючи нагляд за дорожнім рухом, на автодорозі Шацьк-Любомль помітили автомобіль «Джип Гранд Черокі», який на великій швидкості, перетнувши суцільну лінію, різко виїхав на смугу зустрічного руху.

Працівники ДАІ за допомогою жезла подали знак про зупинку, однак водій не виконав вимогу міліціонерів і, збільшивши швидкість, поїхав у напрямку Любомля. Правоохоронці розпочали переслідування автомобіля, у салоні якого перебувало п’ятеро осіб.

Водій транспортного засобу не зупинився і на вимогу працівника міліції, який ніс службу з охорони громадського порядку на екологічному посту «Венське», однак, проїхавши декілька метрів, переслідуваний «Джип» пригальмував. Коли до нього наблизився службовий автомобіль ВДАІ, з «Джипа» вийшли водій та пасажири віком від 20-ти до 28-ми років. Зловмисники підбігли до патрульного автомобіля ВДАІ та, відкривши бокові двері, витягли із салону інспектора, при цьому нанесли йому тілесні ушкодження. Іншому працівнику ВДАІ, який намагався допомогти напарнику, спритники також нанесли тілесні ушкодження та пошкодили формений одяг.

На допомогу колегам прибув працівник Шацького РВ УМВС України у Волинській області із екологічного поста «Венське». Правоохоронець, попередивши правопорушників про застосування табельної вогнепальної зброї, здійснив попереджувальний постріл вгору. Після цього ще один постріл із пістолета Макарова здійснив автоінспектор. У результаті молодики припинили чинити опір законними вимогам працівників міліції.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Правопорушників для освідування доставлено в лікарню, а згодом – у райвідділ міліції. Встановлено, що водій і двоє пасажирів «Джипа» перебували у стані алкогольного сп’яніння.

Відомості про подію внесені до ЄРДР за частиною 2 статті 342 Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування. Окрім того, на водія склали адміністративні протоколи за частиною 1 статті 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції), частиною 2 статті 122 (Перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху) та частиною 4 статті 122 (Перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Віктор Показати IP 9 Липня 2014 17:23
Посадити їх на пару рочків, щоб мали час добре обдумати, якої біди можна накоїти коли нетверезий за кермом
иван Показати IP 9 Липня 2014 17:34
нормально спрацювали :-5 биків на нари -машину кофіскувати- водійских посвідчень тако- міліціонерам відшкодувати моральну шкоду : Так би кожен день по 5-6 таких джіпів і міліція малоб на чому іздити і мудаків менше ббуло на дорозі : Міліціонери хлопці молодці -хоча мали право і пальнути межи ноги-гуманісти
воно до иван Показати IP 9 Липня 2014 17:48
в такий час мали повне право стріляти на враження, а раптом в машині терористи? так що з бикоти ще по 5000$ за гуманізм міліціонерів
Анонім до воно Показати IP 9 Липня 2014 17:58
та ладно, ще iнспекторам впаяють, за те шо синулю тормознули
ну шо Показати IP 9 Липня 2014 17:57
ну шо? хто там мажорних синкiв захищав?
Оконськ. Криничка. Показати IP 9 Липня 2014 18:37
Познущалися з хлопців. Посади їм треба дати голів РДА.
Анонім до Оконськ. Криничка. Показати IP 9 Липня 2014 19:46
та будуть скоро. чи на кромберг пiдуть?))
Всезнайко Показати IP 9 Липня 2014 20:40
Напевно Правосеки, чи майданувці?
сябро до Всезнайко Показати IP 9 Липня 2014 20:54
оборонов зданильчуком
Актор до Всезнайко Показати IP 9 Липня 2014 21:55
Такий як ти всезнайко. Скоро до тебе прийдуть. Бійся-бійся вовчий хвіст.
Йуха Показати IP 9 Липня 2014 20:46
Краще Стаття 342 ч.2 Цивільного кодексу. Особа яка затримала бездоглядну тварину має право на одержання винагороди.
Йуха Показати IP 9 Липня 2014 20:49
Я мав на увазі винагороду дати міліціонерам
Сергій Показати IP 9 Липня 2014 21:14
Бідні ДАішники ви іх бідненьких ще пожалійте,а то мабуть коли їх товкли всі гроші розгубили.Яких перед цим мабуть багатенько назбирали на дорозі (чесною працею).а тут бачиш проіхали і не дали пару тисяч на карман.І тепер у всіх новинах будут показувати нших криштально чистих пузатих дайців)))).
Z Показати IP 9 Липня 2014 23:07
Докажіть Волинська міліція ,що ви на місці і посадіть їх,а за що Є.ДОКАЖІТЬ.
Пішохід Показати IP 10 Липня 2014 05:06
Не давайте хабарів,от і вся проблема.А коли біда,то в міліцію звертаєтесь?Робіть свою справу чесно.Обливати всіх брудом це вже як національна традиція ?
читач Показати IP 10 Липня 2014 08:47
Можливо. хтось знає прізвище тих биків з джипа? Підкажіть, хочу з бикотою кориду влаштувати по любомльських лісах. Один на один.
а Показати IP 10 Липня 2014 08:58
таких чортів треба розстрілювати на місці
Дмитро Показати IP 11 Липня 2014 15:35
Ті полішуки, особливо Любомль - Шацьк, на контрабанді зароблять Грошей, накупляють тих Джипів і їздять блатують, це лише поодинокий випадок беспредела на дорозі, а скільки випадків не доходило до міліції. До речі, перепустка через поліських ментів на керування автомобілем в любому стані коштує 300 Доларів на місяць. А цих молодиків, перевірити на причетність до контрабанди цигарок, спирту, тощо, перевірити авто по базі + спротив під час затримання, і можна на років так 6 - 8 суворого режиму закривати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus