USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Поліцейські силою вивели журналістку з мітингу Порошенка у Ковелі. Відео

16 Березня 2019 18:19
Журналістку телеканалу «Аверс», яка висвітлювала мітинг президента Петра Порошенка поліцейські затримали та силою вивели з мітингу. На ролику, розміщеному в мережі, видно, як жінку з камерою і бейджом журналіста на шиї силою виводять з площі.

Відео опублікував журналіст Євген Куксін на своїй сторінці в Facebook.

«На мітингу Петра Порошенка в Ковелі затримали журналістку телеканалу Аверс за те, що вона висвітлювала цей же мітинг? За те, що вона просто була присутня на ньому з камерою? На відео видно, що працювала відкрито – оператор, посвідчення і таке інше. Просто подивіться. Бажано декілька разів, Тому що все виглядає так ніби «остаточне прощавай» адресувалося радянській імперії лише для того, щоб російській імперії сказати доброго дня! Ми прийшли до вас своїми шляхом!», – написав Євген Куксін.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що студентів кафедри військової підготовки ЛНТУ готуються звозити до Ковеля, вочевидь, для масовки на зустріч Президента України Петра Порошенка. Студентів звільняють від пар. Ба більше, обіцяють певне заохочення у вигляді позитивних оцінок. Про це на своїй сторінці у мережі написав один із студентів Антон Романюк. Хлопець опублікував скріншот повідомлення від командира відділення.

Окрім того, на зустріч з Петром Порошенком в Ковелі примусово стягували студентів Ковельського промислово-економічного коледжу. «Відкосити не вийде, бо все йде по списку і перевірятиме ректор», – погрожували студентам.

Нагадаємо, більше доби Луцьк не знав спокою: спочатку в місті з’явилось 15 білбордів «Зустрінемо Україну без пороху», а за день до візиту Петра Порошенка невідомі в центрі міста розвісили 30-метровий банер "Ти став президентом на крові хлопців 51 ОМБР". Після цього – день очікування на президента в оточеному правоохоронцями центрі міста. Але гарант, чомусь, так і не приїхав – його борт приземлився в Луцьку ввечері і президент спішно поїхав до Ковеля, де вже півтори години на холоді його чекала заздалегідь звезена автобусами масовка. Натомість, сьогодні стало відомо, що авторами скандального банеру "Ти став президентом на крові хлопців 51 ОМБР. Щоб сховати свої злочини, твої генерали її знищили" були учасники найбільшого об’єднання ветеранів Волині – «Спілка воїнів АТО Волині». Бійці 51 бригади кажуть, що це крик їхньої душі через паплюження честі і пам’яті бійців бригади, які першими прийняли на себе тягар війни в 2014 році. А на пролитій Росією та недолугим вищим командуванням армії крові Порошенко став президентом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Навуходоносор Показати IP 16 Березня 2019 18:30
Судя по тому, как это было сделано, на представительницу слабого пола набросилась стая шакалов, приученных выполнять лишь одну команду - "фас!" Вместо мозгов - две извилины, да и те прямые...Мерзость...
К.лучанин до Навуходоносор Показати IP 16 Березня 2019 20:24
А може це перефарбований БЕРКУТ часів Януковича, який зараз на службі у шоколадного магната, тьфу , Президента нашого нинішнього який є ще до виборів. Від цих його вибриків я в шоці! Він показав своє гниле нутро всім громадянам України !
вояк Показати IP 16 Березня 2019 19:55
Кабани Авакова відпрацьовують жалованіє.
Ого Показати IP 16 Березня 2019 20:18
Мабуть не те що потрібно висвітлювала
Анатолій Показати IP 16 Березня 2019 21:08
Участь громадян у громадських зібраннях не може бути перешкоджено. На відео присутня інфомація про порушення прав людини, що повинно наслідувати відкриття провадження слідчими органами, які отримали інформацію через засоби масової інформації.
дідо до Анатолій Показати IP 16 Березня 2019 21:31
я в шоці
Ковельчанин Показати IP 17 Березня 2019 11:13
Та вони нікого не пускали з ковеля до сцени,всі свої. Той під*р шоколадний ще наробить біди Україні,а потім втіче в підоРосію до Путіна.
TR до Ковельчанин Показати IP 17 Березня 2019 19:17
Що ти мелеш?
скептик Показати IP 17 Березня 2019 22:20
це і є свобода слова сьогодні
Олександр Показати IP 18 Березня 2019 12:10
А хіба скасована кримінальна відповідальність за перешкоджання роботи ЗМІ??? Питання до редакції "Аверс" - чи можуть волиняни, і не тільки, у найближчий час побачити результати досудового розслідування про притягнення до кримінальної відповідальності посадових осіб, які дали розпорядження про видворення журналістки з майдану, і виконавців цього ГАНЕБНОГО розпорядження?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus