USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кононенко та Грановський заявили про вихід з партії Порошенка

29 Травня 2019 22:52
Народний депутат Олександр Грановський, якого називали куратором п’ятого президента України Петра Порошенка в судах і прокуратурі та перший заступник голови фракції партії «Блок Петра Порошенка» Ігор Кононенко заявили про із партії «Європейська солідарність».

«Я був і залишаюся прибічником європейського і євроатлантичного вектору розвитку країни, тому робитиму все від мене залежне, щоб захистити вибір українського народу. Цілковито поділяю прагнення партії «Європейська солідарність» бачити незалежну, економічно процвітаючу Україну у вільній сім’ї європейських націй», – цитує Кононенка видання Укрінформ.

З його слів, свою місію він бачить у тому, щоб дати можливість молодим патріотам брати активнішу участь у розбудові країни.

ЧИТАТИ ЩЕ: «П. ДАВ ДОБРО»: ДРУГ ПРЕЗИДЕНТА КОНОНЕНКО ЗАРОБЛЯВ НА АФЕРАХ В ЕНЕРГЕТИЦІ

Грановський про своє рішення повідомив у Facebook, пише Українська Правда.

«Беручи до уваги прийняте мною рішення про продовження свого самостійного політичного шляху, два дні тому припинив членство в партії «Блок Петра Порошенко», – повідомив він.

При цьому Грановський зазначає, що «станом на цю хвилину, не планує ставати частиною нового парламентського списку партії «Європейська Солідарність» або ж користуватися партійною підтримкою цієї сили в якості самовисуванця.

Зі слів нардепа, шукати якийсь складний підтекст в його вирішенні не варто, «тому що його немає».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЕЛІТНЕ ЖИТТЯ ПРЕЗИДЕНТСЬКОГО ПОМІЧНИКА. РОЗСЛІДУВАННЯ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Навуходоносор Показати IP 30 Травня 2019 13:51
Кожен з двох - Лис Микита, точніше - перефарбований Лис. За демагогією про процвітаючу країну, європейський вибір - мільярди вкрадених народних грошей. Особняки в іспанській Мірабельї, на Лазурному березі...Кожна цеглина в них - на стражданнях і крові українців. Життя в цих оселях не буде, в них поселяться привиди, як в шотландських старовинних замках.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus