USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поліція допитала по Скайпу колишнього хлопця убитої 16-річної волинянки, - ЗМІ

23 Серпня 2016 14:58
Неповнолітнього, який може бути причетним до жорстокого вбивства 16-річної жительки Нововолинська Катерини Литкіної і який досі перебуває у Словенії, поліція вже допитала по Скайпу.

Про це пише «Радар» з посиланням на власні джерела.

Згідно з повідомленням, словенські правоохоронці не вбачають підстав для екстрадиції.

Нагадаємо, він - колишній хлопець убитої. У Нововолинськ до родичів 16-річний Максим щороку приїздив на канікули. Поїхав додому у Словенію 4 серпня. Катерина зникла у ніч проти 2 серпня. Зі слів батька Катерини, саме на нього і падають усі підозри.

У слідства поки немає доказів, аби оголосити йому про підозру.

Натомість, під варту взяли його двоюрідного брата Назара. Проти нього вже є беззаперечні докази того, що юнак вчинив вбивство. Сам затриманий категорично заперечує свою причетність до вбивства.

Як нагадує «Радар», 31 липня Катя виклала в соцмережах фото: вона зі своїм хлопцем. кохана і щаслива. Наступного дня її колишній приятель Максим призначив їй зустріч. Вона мала віддати йому якісь свої малюнки та диски – остаточно розпрощатись. Опівночі Катя вийшла з бабусиної хати на околиці Нововолинська лише “на кілька хвилин” – і не повернулася. При ній був мобільник “Nomi”. Як пише видання, люди, що йшли о тій порі зі швейної фабрики, бачили дівчину і двох хлопців, які прямували до терикону третьої шахти.

У 15-річного підозрюваного Назара під час обшуку вилучили комп’ютер, взуття, мобільний телефон. У телефоні, згідно з інформацією «Радара», виявили карту з телефона вбитої дівчини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Звичайно Показати IP 23 Серпня 2016 15:23
"словенські правоохоронці не вбачають підстав для екстрадиції", бо в усіх нормальних країнах правоохоронці враховують беззаперечні факти і докази, а не емоціїї, істерики і вимоги громадськості. Вбивав він чи не вбивав, але поки переконливо не доведуть його провини його не дістануть, а от той другий відгребе по повній, вже не залежно від того винен чи ні, бо всім зараз це до фені, знайшли крайнього, що всх влаштовує і крапка.
Новік до Звичайно Показати IP 23 Серпня 2016 23:16
Якого крайнього? Він там був, вбив чи бачив все. І жив собі з сімкою в хаті , знаючи добре де посеред неба лежить замордована дівчина...кошмар! Потенційний маньяк! Втікти змоги не було нема куди. Відгребе не по повній, бо добре знає, що за групове дають довічне того і брата не здає!
Анонім Показати IP 23 Серпня 2016 15:26
вийшла опівночі???? ееееееее, а чому батьки дозволили в такий час кудись йти???
І до Анонім Показати IP 23 Серпня 2016 15:47
чому коли вона не повернулась ні через годину, ні через кілька годин, ні навіть вранці батьки, які знали до кого дівчина пішла на зустріч, не пішли додому до тих хлопців і не почали виясняти де вона поділась, а лише через добу бабуся написала заяву про зникнення в поліцію (принаймні так розказують в ЗМІ)
Просто Показати IP 23 Серпня 2016 15:35
Поки брат буде прикривати - злочинець не буде покараний.
Суддя Дред Показати IP 23 Серпня 2016 17:42
Та йому ще вирок по скайпу зарахуйте! Вже ментам советським давно б признався ,а то "по скайпу героя допросили"..по пальцах молотком ,я..я в двері,він би признався що Кеннеді завалив! шпана робити не хоче...!!!
А Показати IP 23 Серпня 2016 22:20
Прошу ДОПОМОЖІТЬ ,можливо хто знає до якої ворожки зверталася мама Катрусі?Маю дуже складну ситуацію,час іде на години!Повідомте на електронну адресу [email protected]
Юрій Переходько Показати IP 23 Серпня 2016 23:07
Вбивця однознасно він, усе зрозуміло від того часу як він швидко сматався за кордон..... Право охоронці Словенії того падонка уже давно малиб доправити на Україну на допит???????
Правда Показати IP 25 Серпня 2016 09:07
Якби це їхня дитина була вони б бистріше реагували, а так вбивця того по скайпу допитали тай все, а вони не задумуються над тим що і з іншою він таке саме може зробити і поїде закордон знаючи що йому всеодно минеться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus