USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Поліцію просять покарати водія, який збив Володимира Лиса

26 Вересня 2018 10:53
Ретельно розслідувати аварію, у якій постраждав Почесний громадянин Волині, відомий український письменник і журналіст Володимир Лис, просять депутати Волинської обласної ради у поліції.

Про це йшлося під час чергової 21 сесії Волиньради.

Як зазначив у своєму запиті депутат Олександр Пирожик, письменника збили просто на пішохідному переході.

«Я просив би Петра Шпигу (очільника ГУНП Волині, - ВН) взяти розслідування під особистий контроль. Бо, зважаючи на те, на якій швидкості той крутелик летів, він вірить, що за гроші можна вирішити все», - зазначив Олександр Пирожик та додав, що винуватцю аварії слід оплатити лікування письменника.

Депутати підтримали запит колеги та зааплодували.

Нагадаємо, інцидент трапився ввечері 23 вересня — того дня, коли письменник повертався з Форуму видавців, який тривав у Львові. На пішохідному переході поблизу гімназії №4 на великій швидкості Володимира Лиса збив позашляховик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
КД Показати IP 26 Вересня 2018 11:20
З яких то пір крутеликі на китайському лайні їздити стали?)))
Що Показати IP 26 Вересня 2018 11:32
за дурна постановка питання "ось це почесний і відомий громадянин, тому розслідуйте ретельно і покарайте", а життя не почесних не таке важливе і ті хто їх вбив і покалічив кари не заслуговують чи що? як наприклад тієї дівчини, що не так давно на переході на Ковельській біля Пакко збили на смерть, чи випадок з тим літуном, що на днях на Львівській розхерячив грузовик і тільки дивом без жертв обійшлось і ще повно тому подібного. Може питання треба ставити про наведення порядку на дорогах в цілому і убезпечення пішоходів і адекватних водіїв від засилля придурків за кермом, незалежно від того кого там почесного збили чи не збили?!
Степан (Крымчанин) Показати IP 26 Вересня 2018 11:44
А це не є тиск на слідство і далі на суд? Це дасть підставу винуватцю вимагати перегляду, тобто затягнути це дуже надовго.
Ага Показати IP 26 Вересня 2018 12:42
Але навіть тепер жодного слова хто водій? Чия машина..... і т.д......
Лучанин Показати IP 26 Вересня 2018 13:55
Це все говорить про цілковиту безграмотність тих хто намагається нами управляти. Риторичне питання: можуть щось хорошого зробити місту люди, які абсолютно безграмотні і дють лише на емоціях і в стані зверхності?
ігор луцький Показати IP 26 Вересня 2018 14:33
Навіщо так писати заголовок:Поліцію просять покарати водія...Невже така секретна інформація,що рішення про ступінь вини і міру покарання примає суд?
Ярина Показати IP 28 Вересня 2018 12:33
Чому наша обласна рада займається вирішенням питань, які вже вирішені?..Щось там голосують...таке враження, що якщо не проголосують, то поліція нічого і не робить...Сталось ДТП і відповідні люди та служби ним займаються. Володимир Лис не потребує втручання депутатів в його приватну ситуацію, оскільки поряд з ним є родина та водій, який, як відомо не виправдовує себе, а навпаки, робить все можливе зі свого боку (оплачує лікування потерпілого та провідує його в лікарні)...Якщо депутати хочуть бути уважними до людини, яка є Почесний громадянин Волині, Лауреат багаточисельних премій на нагород, письменника та драматурга - проголосуйте за достойну палату в лікарні, чи то може ці палати з Євросервісом чекають на когось, від депутатів?..Чому Володимир Лис знаходиться в палаті без елементарних умов?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus