USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Понад 20 населених пунктів Волині - без світла через грозу

26 Червня 2013 11:08
Негода знеструмила понад 20 населених пунктів у Волинській області, - повідомили у прес-службі ДСНС.

У ніч із 25 на 26 червня внаслідок дощу та поривів вітру, через спрацювання систем захисту ліній електропередач, сталося знеструмлення 23 населених пунктів у Волинській області.

Найбільше дісталося Володимир-Волинському і Любомльському районам. Наразі електропостачання в селах відновлюють шість бригад обленерго.

Як повідомили у прес-службі ПАТ «Волиньобленерго» негода минулої ночі негода пройшла смугою західними районами області. За станом на восьму ранку 23 села на Волині були знеструмлені. Через спрацювання систем захисту ліній електропередач, обривів дротів, через падіння гілок без світла у Володимир-Волинському районі лишилося 10 сіл, у Любомльському і Шацькому — 9, у Іваничівському — два, а у Старовижівському одне.

Про те, коли в усі села дадуть світло вони поки говорити не беруться.

Нагадаємо, у Ратнівському районі внаслідок негоди ледве не згорів будинок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus