USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Про втікача з Маневицької колонії повідомили із запізненням, - МВС

25 Червня 2013 17:34
Результатів у пошуках втікача з Маневицької колонії поки що немає. Міліціонери з’ясовують, чому про втечу повідомили із запізненням.
Про це повідомив начальник УМВСУ у Волинській області Олександр Терещук під час прес-конференції 25 червня.
За словами головного міліціонера Волині, відразу ж після отримання інформації щодо втечі, практично вся міліція почала шукати злочинця у межуючих з Маневицьким районах Волинської та Рівненської областей. Так, працювали протягом 2 діб разом із внутрішніми військами, утім результату поки що немає.
«Чому немає результату, ми зараз розбираємося. Десь я бачу вину і в порядку повідомлення міліції про те, що скоїлося. Тому що з певним запізненням ми отримали інформацію», - зауважив Олександр Терещук.
Розповів міліціонер і про те, що ж могло спонукати зловмисника, якого засудили за грабіж залишилося «відсидіти» ще лише приблизно 3 місяці.
«По складу характеру людина специфічна, навіть є певні схильності…», - зауважив Терещук. Однак, небезпечним головний правоохоронець Волині втікача не назвав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
предатель Показати IP 25 Червня 2013 18:19
Как сообщили с опозданием? Под суд негодяев-вертухаев. Может, они за побег ещё и денег слупили или мочканули сами хлопца, а концы в воду...
Ян Показати IP 26 Червня 2013 10:14
Та замочили менти - це гірші гестапо.Як можна бути такими садюгами, ти сьогодні мент, а завтра будуть так тебе мучити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus