USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Прокурор опрацьовує справу щодо нападу на журналіста у Нововолинську

13 Березня 2015 17:37
Журналіст, на якого напали невідомі особи під час зйомки поблизу заводу «Кроноспан» у Нововолинську, хоче, аби винних притягнули до адміністративної відповідальності, - повідомляє прокурор Волинської області.

Про це йшлося під час діалогу прокурора Волині Дмитра Чепіжака з громадськістю 13 березня у Луцьку.

Громадський активіст Володимир Красуля просив прокурора поставити на особистий контроль справу стосовно журналіста з Нововолинська. Так, він обурився з приводу того, що декілька днів тому поблизу підприємства «Кроноспан» журналіста Андрія Медину, який вів зйомку, побили.
Зі слів прокурора області Дмитра Чепіжака, він отримав інформацію щодо цього інциденту та опрацьовує її. Він повідомив, що журналіст звернувся до органів внутрішніх справ, просячи притягнути до адміністративної відповідальності осіб, які його образили (йдеться не про побиття, а про нецензурну лайку). Андрій Медина, мовляв, не звертався до органів міліції чи прокуратури з заявами щодо перешкоджання професійній діяльності. Прокурор підкреслив, що, якщо журналіст вважає, що цими діями перешкоджали законній діяльності журналіста, має право звернутися з відповідною заявою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Штефан, Луцьк Показати IP 13 Березня 2015 18:08
А якій той Медина журналіст? Діплома має? Службове посвідчення журналіста має? Зараз ми усі ,,журналісти,,-бо усі в інтернеті сидимо, у кожного у мобілці є відєокамера!
активіст Показати IP 13 Березня 2015 22:31
Наказати бєспрєдєльщиків, бо скоро справді кожного хто буде прохдити біля і з фотоапаратом будуть бити!
Штефан, Луцьк до активіст Показати IP 13 Березня 2015 22:35
Охорона правильно зробила! Медина - не журналіст!
Нововолинець до активіст Показати IP 14 Березня 2015 12:04
Ніхто Медину не бив. Тим більше охорона. А "послав" Медину А. водій, який стояв в черзі чи то на Кроноспан чи на БРВ і був невільним свідком того, що відбувалося. Охоронець, доволі, стримано себе поводив (навть звертався на Ви). А Медина "тикав" охоронцю. Сайт (чи інтернет-видання "Буг" зявилося перед виборами і спонсорує його команда Гузя. Це всім відомо. Медина вирішив спровокувати конфлікт і на цьому попіаритися. До речі є ще поняття журналістської етики (в міжнародному праві). На місці охоронника, я би звернувся до суду. Доречі, за дії охоронника відповідає фірма, яка надає послуги, а не підприємство...
Катерина до Нововолинець Показати IP 15 Березня 2015 21:01
Почав за здоров"я, а закінчив за упокій))) Початок про Медину, а закінчив Гузем))))))))) То що викликає таку жовчність? те що Медина тикав, чи те, що БУГ сайт Гузя???)
Нововолинець Показати IP 14 Березня 2015 12:06
Поважаю Красулю, але, щоб робити, якісь політичні заяви, необхідно ознайомитися з матеріалами .
Патріот Показати IP 14 Березня 2015 20:43
Красуля політичний блазень,який шукає де попіаритись.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus