USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Проти журналістів у Києві застосували сльозогінний газ

25 Червня 2009 18:59
Охорона адмінбудівлі КП «Київська фармація» застосувала сльозогінний газ проти оператора знімальної групи програми «Закрита зона». Про це повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує «Українська правда» з посиланням на джерела в столичній міліції, за попередньою інформацією інцидент стався сьогодні, 25 червня, приблизно об 11.00.
Як розповіла журналіст програми «Закрита зона» Олена Бондаренко, коли знімальна група намагалася записати стенд-ап на фоні адмінбудівлі КП «Київська фармація», яке знаходиться на вулиці Івана Франка, 38-б, вийшов охоронець і намагався заборонити зйомку.
Журналісти пояснили йому, що своїми діями він перешкоджає їхній професійній діяльності. Пізніше до знімальної групи підійшов інший чоловік, який не назвався, і теж наполегливо намагався заборонити зйомку. Пізніше він застосував застосував сльозогінний газ проти оператора групи.
На цей момент охоронець, людина, яка застосувала газ (за попередньою інформацією, є працівником цього підприємства), а також журналіст і оператор затримані та знаходяться в одному з відділків міліції, де дають пояснення стосовно інциденту.
За словами джерела, за наслідками інциденту може бути порушено кримінальну справу за статтею хуліганство.
Однак співрозмовник не виключив, що пізніше справа може бути перекваліфікована в залежності від ходу розслідування за статтею «перешкоджання професійній діяльності журналіста».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 26 Червня 2009 00:38
Господи, ну как меня угораздило родиться в этой дебильной стране?
Анонім Показати IP 26 Червня 2009 00:41
"Коментар додано! Після перевірки модератором його буде відображено." Ну, молодцы... Хорошо, хоть не "слезогінний газ!"
Анонім Показати IP 26 Червня 2009 13:16
Где родился, там и сгодился :)))) Я вот в ГДР на свет появилась, как вы думаете, тикать отсюда в немецкое подданство или немцам своих турок хватает? :)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus