USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Письменників Іздрика й Семенчука у Луцьку пов’язав «Беркут»

21 Березня 2010 18:06
Відомого українського письменника Юрка Іздрика, поета Грицька Семенчука, фотографа Ростислава Шпука та їх друзів відразу на Луцькому автовокзалі схопили бійці спецпідрозділу «Беркут» та доправили у відділ зборотьби з наркотиками.
Про це письменники розповіли під час виступу у луцькому пивному клубі «Майдан»
До Луцька літератори й музиканти пробули, аби відіграти  нестандартний літературно-музичний вечір під назвою «DRUMТИАТР» в рамках проекту BLACK&WIGHT.
Після ретельного обшуку, митців та їх товаришів відпустили.
Як розповів Грицько Семенчук, його і товаришів «погрузили» в машину четверо працівників «Беркуту». «Вони завезли нас у міліцейський відділок, вишикували у рядочок, потім розвели по окремим кабінетам. Труси не знімали, за що їм велике дякую, але шукали усюди, мабуть хотіли щось знайти» - сказав письменник.
Він додає, що правоохоронці пояснили, ніби-то це була якась операція. «Чесно кажучи, коли біля тебе чотири працівники спец підрозділу «Беркут», якось не дуже хочеться питати про підстави. Маючи великий досвід спілкування з міліцією, я хотів би зробити величезний комплімент вашим правоохоронцям, обшук був проведений гарно, по протоколу, культурно, чоловіків обшукували чоловіки, жінок - жінки. Ми отримали вибачення» - запевнив Грицько Семенчук.
Цікаво, що на деяких попередніх вечорах в рамках проекту BLACK&WIGHT, зокрема у Львові, Грицько Семенчик з товаришами курили якусь траву, на сцені були кальяни.
Довідково:
Грицько Семенчук - поет, публіцист, організатор літературних акцій. Народився у 1991 році в місті Хмельницькому. Співкоординатор літературного формування «Західний Фронт Молодої Поезії», кординатор Львівського міжнародного літературного фестивалю в рамках Форуму Видавців (2009, 2010). Автор збірки віршів «Тріп» (2010), літературний кординатор часопису «Просто Неба», ідеолог і організатор низки всеукраїнських культурних проектів і ініціатив, учасник багатьох літературних фестивалів і перфоменсів («Київська Барикада», «День Незалежності з Махном», «Молода Республіка поетів»). Тексти друкувалися у різноманітних часописах і інтернет-виданнях. Окремі вірші перекладені німецькою, російською, білоруською і французькою мовами. Живе і працює у Львові.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
VSC Показати IP 22 Березня 2010 09:58
Менты облажались. А ребята траву с собой не везли, они ее здесь купили.
Джордж Показати IP 22 Березня 2010 22:44
мєнти оні і в луцкє мєнти...
антон Показати IP 18 Листопада 2010 11:56
це брехня і намовляння на цих чудесних людей, особисто їх знаю і впевнений що вони до цього не причетні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus