USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Садиби волинян – у воді. ФОТО

19 Січня 2011 10:43
Щоб запобігти підтопленню садиб мешканців Волинської області, рятувальники УМНС області відкачують воду за допомогою спеціальної техніки.
17 січня вони відкачали понад 1300 метрів кубічних паводкової води із затоплених присадибних ділянок мешканців області, повідомили в центрі пропаганди УМНС у Волинській області.
О 9:50 рятувальники СДПЧ-12 селища Любешів відпомповували воду з підтопленої ділянки дороги на вулиці Незалежності. Там утворилася чимала баюра, що перешкоджала руху транспорту.
Того ж дня у селищі Турійськ бійці МНС відкачали воду із затопленого підвалу житлового будинку, а в місті Нововолинську рятувальники СДПЧ-5 працювали на двох присадибних ділянках на вулиці Стуса, де існувала загроза підтоплення господарських споруд.
Понад 400 метрів кубічних талих та ґрунтових вод відкачали рятувальники СДПЧ-8 з присадибної ділянки у селі Олексіївка Камінь-Каширського району.
А в селі Бузаки цього ж району повінь залила територію п’яти садиб, загрожуючи затопити господарські споруди. Там група рятувальників працювала дві доби поспіль: першого дня вони викачали понад 600 кубометрів води, а наступного дня залучили до аварійно-рятувальної операції потужну пожежно-насосну станцію.
Окрім того, 18 січня рятувальні бригади відкачували повеневі води з приватних ділянок та господарств у селі Лучиці Ратнівського району, у селищі Голоби та у селі Люблинець на Ковельщині, а також у Любомлі та Любешові.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вікторія Показати IP 19 Січня 2011 13:14
...відкачали понад 1300 метрів кубічних паводкової води... І ЩО? це багато чи мало??? поліщуки тепер ноги пожежникам цілують чи як?
Михайло Показати IP 18 Лютого 2011 15:13
Якби ще автор написав, що баюра на вул. Незалежності в Любешові утворюється після кожного навіть найменшого дощу... Центральну вулицю в Любешові підтоплює не через паводок, а тому, що місцевим керівникам нема діла до того, що якраз напроти школи воді нікуди стікати.
сандра Показати IP 5 Квітня 2011 09:58
неймовірно шкода але зворушливо,і не на стільки вони й затоплені що їх потрібно шкодуватиюна меї вулиці ще більші баюри вже понад 2 роки і нежалуюсь

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus