USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Ще один 18-річний «кіборг» загинув під обстрілом

10 Листопада 2014 16:14
Ще один 18-річний кіборг віддав життя за Україну За три дні загинув вже другий легендарний «кіборг» з числа бійців Правого сектору.

Так, ще не встигли Суми попрощатися з 18-річним захисником донецького аеропорту Сергієм Табалою (позивний Сєвєр), як уже прийшла сумна звістка про загибель ще одного юного бійця.



На фото: Боєць Сєвєр
Цього разу - це Олександр Райхерт, 1996 року народження (на головному фото), - повідомляють «Факти».

Саша Райхерт (позивний Чорний) був бійцем штурмової роти 5-го окремого батальйону ДУК «ПС», мешканцем Херсона. Боєць отримав важке поранення на Пісках під час обстрілу.

Як повідомляють в Правому секторі, його дівчина продовжує воювати за Україну в добровольчому корпусі ПС.

«Ще кілька тижнів тому ми усі гуртом дивувалися з вчинку 18-річного бійця Чорного, що під час мінометного обстрілу грав на гітарі патріотичних і романтичних пісень. Ненормальний, що скажеш. Сьогодні він загинув... Ще один 18-річний. Ще один патріот. У цій війні за Україну помирає її майбутнє», - написала у себе в Фейсбуці Рута Пушкарчук.

«Так сумно, що в грудях боляче. Не просто ще одне пожертвуване життя, а й кілька ненароджених теж. Поки по теплих квартирах сидітимуть дорослі чоловіки, на фронті гинутимуть діти. Жорстко? Можливо. Пробачте, але по-іншому сьогодні не виходить», - прокоментувала представник ПС Алла Мегель.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, волинські бійці Добровольчого Українського Корпусу Правого Сектора - серед тих, хто утримує Донецький аеропорт. Кореспонденту ІА Волинські Новини нещодавно вдалося потрапити на їх місце базування.

ЧИТАТИ ЩЕ: ДОНЕЦЬКИЙ АЕРОПОРТ З ВИСОТИ ПТАШИНОГО ПОЛЬОТУ. ФОТО

На фото: Суми прощаються з Сергієм Табалою, позивний «Сєвер». Вся площа скандувала: Героям Слава! Смерть ворогам!

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus