USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Школярі намагались понищити новий стадіон на Вересневому. Відео

10 Вересня 2018 19:38
Депутат Луцької міської ради Борис Смаль на своїй сторінці у Facebook опублікував відео, головні герої якого повертаючись зі школи, справляють природні потреби на території щойно відкритого стадіону та намагаються перевернути нові ворота.

«В зв'язку з відкриттям нового стадіону в мікрорайоні Вересневе, розпочинаю серію відеопублікацій, спрямованих на виховання культури поведінки в молоді. Сьогодні перша серія: "Джентельмени повертаються зі школи №16», - йдеться у дописі.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, сучасний стадіон, облаштований за кошти міського бюджету та Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» на території, де ще два роки тому були стихійне сміттєзвалище, відкрили у неділю, 9 вересня.

На відео, яке триває більше 10 хвилин видно як молоді люди спочатку курять під стінами стадіону, потому справляють природні потреби під стінами місцевого Будинку культури, долають паркан та знову «спорожняються» вже під трибунами стадіону.

На 10 хвилині відео відбувається спроба перевернути нові футбольні ворота. У фіналі відеозапису - втеча через високі ворота резервного виходу.

«Всі події відбувалися сьогодні, 10 вересня (на відеореєстраторі невірна (вчорашня) дата). Сподіваюся на адекватну реакцію батьків та на допомогу від педагогів школи №16», - пише депутат.

Він також зазначив, що якщо реакція буде неадекватною або відсутньою, то завтра вийде в ефір друга серія під назвою «Хто розбив новий пластиковий стілець на трибуні».

«Мікрорайон має знати своїх «героїв», - підсумував Борис Смаль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Лучанин Показати IP 10 Вересня 2018 20:45
Ви напевно хочете знайти в батьків якісь почуття які нібито дозволять провести певну виховну роботу з дітьми? Не хвилюйтеся, завтра і батьки зроблять те саме. А мордочки не завадило би опублікувати в хорошій якості і бажано в процесі, можливо після того іншим не буде повадно.
Він Показати IP 10 Вересня 2018 21:59
Там потрібно філію маленьку Ковельської колонії збудувати
Ворон Показати IP 10 Вересня 2018 23:09
Яблуко вiд яблонi далеко не падае!!
Анонім Показати IP 10 Вересня 2018 23:30
Заставити щоб те гі*но голими руками виносили і ще мордою їх туда натовкти
Євробидло Показати IP 11 Вересня 2018 00:05
Такі чмошн*кі не розуміють норм мови і норм етики.
Анонім Показати IP 11 Вересня 2018 08:35
Цеж дітки!!!!
Євробидло Показати IP 11 Вересня 2018 10:53
Блін, подивився відео, і що тут кримінального? в Мене виникає пару питань: в якому стані туалети в школі? МОже там такий стан що в них краще не заходити, а може вони взагалі закриті. А про ворота - ну блін, просто хлопець спробував підняти з любопитства. (і до речі добре що не підняв, читаєм статтю в гуглі скільки в рік гине дітей від падіння воріт).
123 до Євробидло Показати IP 11 Вересня 2018 17:45
Дуже правильно назвався попередній автор. Щоб таке писати, треба хоч трохи щось тямити. По-перше, туалети в школі в ідеальному стані, з новим ремонтом. По-друге, туалети є в клубі. По-третє, це ворота з спеціального легкого сплаву. Такі, які виготовлені спеціально для футбольних полів. (Для "євробидла" - щоб коли впадуть, то не травмували). Читай краще книги в Інтернеті, будеш більше знати.
До евробидло до Євробидло Показати IP 12 Вересня 2018 09:47
Блін, може тобі менше в тому гуглі читати...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus