USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Смертники вбили п'ятьох дипломатів в Афганістані

11 Січня 2017 08:59
В афганському місті Кандагар були вбиті п'ятеро дипломатів Об'єднаних Арабських Еміратів. Про це повідомляє ТСН з посиланням на агентство The Associated Press.

Дипломати загинули під час теракту у вівторок, 10 січня.

Терористи-смертники напали на гостьовий будинок губернатора провінції Кандагар. Загалом загинуло 11 осіб.

У заяві МЗС ОАЄ повідомляється, що еміратські дипломати були у Кандагарі в рамках гуманітарної місії.

Два вибухи на території гостьового будинку губернатора провінції пролунали у вівторок, 10 січня. Спочатку повідомлялося про сімох загиблих і шістьох поранених. Серед них були як військові, так і цивільні особи.
Ніхто не взяв на себе відповідальність за напад, але таліби використовують атаки смертників або придорожні бомби для нападу на афганських урядовців і сил безпеки по всій країні. Зазначимо, що військові ОАЕ були розміщені в Афганістані після вторгнення США у 2001 році, яке призвело до падіння влади талібів у цій країні.

Нагадаємо, 10 січня біля парламента Афганістана у Кабулі сталося два вибухи, внаслідок чого загинули щонайменше 30 осіб, ще 80 дістали поранення.

Слід зазначити, що останнім часом бойовики руху Талібан ведуть наступ на великі міста країни після встановлення контролю над великими сільськими районами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus