USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Спіймали бандитів з Волині, які обікрали помешкання у декількох областях. Відео

21 Листопада 2019 14:08
Поліція Тернопільщини затримала чотирьох волинян, які скоїли низку крадіжок на території цієї та інших областей. Злодійський квартет взяли з купою речових доказів, адже зловмисники якраз поверталися з чергової вилазки.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Тернопільщини.

Серед білого дня, розбивши віконну шибу, зловмисники у селі Кам’янки, що на Підволочищині, проникли до чужого помешкання і винесли звідти ювелірні прикраси та готівку на суму понад 120 тисяч гривень. Усі речові докази поліцейські вилучили.

«Ми володіли інформацією про діяльність злочинної групи і було проведено велику оперативну роботу, аби вийти на слід гастролерів, – розповів заступник начальника ГУНП в Тернопільській області Степан Яцух. – Маємо беззаперечні докази щодо вчинення зловмисниками ще п’яти крадіжок у Кременецькому, Бучацькому та Чортківському районах. Підозрюємо, що «наслідили» крадії й в інших областях, зокрема на Волині та Закарпатті. Наразі оперативні заходи ще тривають».

Поліцейські встановили осіб зловмисників. Це 27-річний раніше неодноразово судимий за майнові злочини житель селища Торчин, 25-річний уродженець Нововолинська, раніше судимий за наркозлочини 49-річний уродженець Луцька, та 28 річний волинянин, який був у групі за водія.
«Зловмисники, аби не привертати до себе зайвої уваги, пересувалися на різних автомобілях, – каже Степан Яцух. – На останню вилазку прибули на авто марки «Опель» білого кольору. Машину арештовано. Маємо відомості про використання групою ще щонайменше чотирьох транспортних засобів».

Наразі трьох зі зловмисників, окрім того, хто виконував роль водія, затримали в порядку статті 208 КПК. Вирішується питання про оголошення підозри за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу та обрання міри запобіжного заходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
савченко Показати IP 21 Листопада 2019 14:27
Мой закон к счастью никто не собирается отменять, плюс суд....
А чому Показати IP 21 Листопада 2019 14:39
А чому моряки їм позакривали? Може люди впізнають хто їх грабував?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus