USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

США попередили Росію про планування терактів у Санкт-Петербурзі

17 Грудня 2017 21:51
Центральне розвідувальне управління США передало Росії інформацію, яка допомогла запобігти терактам у Санкт-Петербурзі та затримати причетних до планування вибухів.

Про це повідомляє «Інтерфакс» з посиланням на прес-служба російського президента.

Президент Росії Володимир Путін і президент США Дональд Трамп 17 грудня говорили телефоном. Під час розмови Путін подякував Трампу за надану ЦРУ інформацію.

Зазначається, що затримані злочинці планували вибухи у Казанському соборі Санкт-Петербурга та інших людних місцях.

Ще 15 грудня ФСБ Росії заявило про затримання групи, яка готувала вибухи в Санкт-Петербурзі, в тому числі в Казанському соборі. Всього повідомлялося про затримання семи людей, п'ятеро з яких потім заарештував суд.

Один із фігурантів цієї справи Євген Єфімов розповів у суді, що незаконно виготовляв вибухові речовини, аби 17 грудня підірвати Казанський собор.

У ФСБ заявили, що затримані — члени радикального ісламістського угруповання «Ісламська держава».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus