USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Суд на Волині: поблизу Володимира розбиратимуть колії

30 Квітня 2013 16:21
Представники товариства «Гербор-холдінг» вимагають через суд у державного територіально-галузевого об'єднання «Львівська залізниця»розібрати малодіючі колії, які пролягають через їхню територію поблизу станції Володимир-Волинський.

Зокрема, позивач - ТзОВ «Гербор-холдінг» просить суд зобов'язати державне територіально-галузеве об'єднання «Львівська залізниця» усунути перешкоди у користуванні земельною ділянкою, шляхом часткового демонтажу малодіяльних колій, а саме 0,112 кілометра та 0,110 кілометра від тупика по станції Володимир-Волинський, які розташовані на земельній ділянці площею 7 191 квадратного метра, - інформує Під прицілом.

Позивач посилається на те, що зазначена земельна ділянка належить ТзОВ «Гербор-холдінг».
На судовому засіданні відповідач не виконав вимог попередньої ухвали, щодо надання суду відзиву на позов та положення про Відокремлений підрозділ «Рівненська дирекція залізничних перевезень».
Натомість за підписом юрисконсульта юридичного сектора відокремленого підрозділу «Рівненська дирекція залізничних перевезень» надійшло клопотання про відкладення розгляду справи в зв'язку з неможливістю забезпечити явку свого уповноваженого представника, який володіє матеріалами справи, оскільки той викликається в Рівненську прокуратуру з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері.
Своєю чергою, представник позивача категорично заперечує проти відкладення розгляду справи, посилаючись на те, що клопотання є безпідставним, так як суд не визнавав явку представників сторін обов'язковою, тим більше явку конкретного представника відокремленого підрозділу, а матеріали справи, в яких наявні судові рішення по спірній земельній ділянці, дають підстави вирішити спір по суті.

Тож суд, враховуючи вищесказане, відхиляє клопотання відповідача про відкладення розгляду справи.
Відтак суд вирішив слухати справу без представника позивача і вирішив задовольнити позовні вимоги в повному обсязі.

Зокрема, суд підтвердив усе сказане представником ТзОВ «Гербор-холдінг» і зобов’язав державне територіально-галузеве об'єднання «Львівська залізниця» в особі Відокремленого підрозділу «Рівненська дирекція залізничних перевезень» усунути перешкоди у користуванні земельною ділянкою шляхом часткового демонтажу малодіяльних колії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Володимир Показати IP 30 Квітня 2013 17:03
У Володимирі-Волинському ще лише колії треба розібрати для повного затишшя господарської діяльності!
залізнодорожник з володимира Показати IP 30 Квітня 2013 18:16
Мда у Володимирі- Волинському напевне через позов місцевих ділків - дупутатів взагалі колії котрі проходять через місто розберуть і здадуть в металобрухт а залізничну станцію закриють і розберуть, а цеглу продадуть. Одним словом у Володимирі- Волинському " правильні пацани у руля влади". Бо ж та територія про яку говориться з давніх давен належала залізничному пристанційному депо. А от яким чином вона чогось і несподівано перейшла у приватну власність " Гербору " - то ше треба детально розібратися.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus