USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Сутенер дівчат, яких «накрили» в сауні у Луцьку, - багатодітна мати

28 Червня 2013 13:00
Стійку групу, яка займалася наданням послуг дівчат за викликом у саунах, організувала багатодітна матір. Одна з дівчат, сутенершою яких вона була, таким чином заробляла собі на пологи, адже перебувала на останньому місяці вагітності.

Про це пишуть Факты и комментарии.

Нагадаємо, нещодавно волинські правоохоронці знешкодили організоване злочинне угруповання, що займалося звідництвом.

Організувала розпусний бізнес багатодітна мати, 38-річна Ірина. Вона вчинила дуже просто: приїхала в один із комплексів відпочинку, залишила адміністратору свій номер телефону і сказала: «Потрібні будуть дівчата - звертайтеся».

Як пізніше пояснювала вона правоохоронцям, у неї не було іншого виходу: тільки таким чином вона могла прогодувати трьох своїх дітей. Роботи у Ірини не було, а сама вона жила з дітьми у напівзруйнованому будинку, який знімала.

Та й самі «нічні метелики», послуги яких сутенерша пропонувала клієнтам, займалися свої ремеслом виключно з любові до своїх дітей. Деякі повії залишали своїх малюків звідниці, поки задовольняли бажання чоловіків, а кілька «дівчаток», що знаходяться на останніх місяцях вагітності, заробляли продажної любов'ю собі на пологи.

«Я випадково потрапила до Ірини, - розповіла одна з повій, Роза. - Їхала додому, в бік Рівного. Запізнилася на маршрутку, та й стипендію в той місяць не отримала. Стояла на дорозі, не знала, як мені бути. Якийсь незнайомий чоловік запропонував оплатити мені таксі, щоб мене доставили, куди потрібно. Я спочатку відмовлялася, боялася. А потім погодилася. Ну, загалом, так я дізналася, як можна заробити легкі гроші. За годину з клієнтом наші дівчатка беруть 400-500 гривень. За ніч - 1500-2000».

«А у мене взагалі життя важке, - поскаржилася ще одна повія, Юлія, яка перебуває на останньому місяці вагітності. - Росла я в інтернаті. Закінчила його - йти нікуди. У батька мого інша сім'я, мати бомжує. А тут ще я завагітніла. Ось пішла заробити. Гроші-то треба брати десь. Не з голоду ж вмирати. Але потім потрапила в лікарню на збереження, і тепер вже, напевно, на виклики їздити не буду. А взагалі мені в цьому світі ні на матір, ні на батька, ні на Бога сподіватися не доводитися. Тільки на себе та на Іру. Вона мене до себе взяла, роботу дала. Я їй дуже вдячна».

У Ірини не було відбою від клієнтури. Адміністратори комплексу відпочинку знали, що звідниця доставить дівчат вчасно і відвідувачі залишаться задоволені. Якщо було потрібно, сутенерша привозила повій сама, і тоді чоловік міг вибрати з декількох дівчат ту, яка йому сподобається. Бізнес приносив дохід не тільки Ірині, але ще й адміністратору, охоронцям закладу, а також водієві, який возив дівчат на виклики.

«Найбільше мене вразило те, що організатор злочинного бізнесу втягнула в нього декількох вагітних жінок, - зізнався начальник Управління МВС України у Волинській області полковник міліції Олександр Терещук. - Під час обшуків ми вилучили мобільні телефони і автомобіль, які використовували в інтересах злочинного бізнесу, а також гроші».

Щодо повій склали адміністративні протоколи за частиною 1 статті 181 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Заняття проституцією). За фактом звідництва розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 302 Кримінального кодексу (Створення або утримання місць розпусти і звідництво, вчинені організованою групою). Санкцією статті передбачено позбавлення волі до п'яти років.

Організатора арештували, вирішується питання про оголошення підозри іншим членам організованої злочинної групи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 59
Микола Показати IP 28 Червня 2013 13:24
Жах
Миколці Показати IP 28 Червня 2013 13:35
Який жах? Чому жах? Це у нашый країні - жах!!! Люди їсти не мають за що, робіт не мають, хоч і освіти мають, і далеко "не дурні"!Ось це жах, а це самовиживання!!! Не йти ж за 1000грн. прибиральницею чи кондуктором, і то там, старші жінки-не дадуть тобі працювати,бо добавку до пенсії шукають... Такщо, замість того,щоб тут критикувати-подумайте,як ми живемо, ми раби...
Тобі до Миколці Показати IP 28 Червня 2013 13:50
Так у тому і жахіття, що студентки, вагітні жінки мусять займатися проституцією. Хоча, якщо подумати, що немає інших робіт (на базарі, прибиральниця тощо), але для цих осіб - є легший шлях... проституція, де не треба особливо напрягатися (мерзнути, старатися тощо). Я їх не засуджую. Я колись сам був студентом - стояв на морозі і спеці роздавав листівки. А хтось обирає легший шлях. Це їхній вибір і за наслідки теж вони відповідають
Тобі також до Тобі Показати IP 28 Червня 2013 13:55
На ринку? Спробуй там побути,коли у тебе є дитина та прогодувати себе, дитину за 1000грн.!Прибиральницею те саме..., вагітним ще прибирати??? Де ж татусі, такі ж "хороші" Ви?Де??? Чому Вас нема,коли Ви дійсно треба...,а Ви по Операх, Версалях, саунах, барах... та футболах і тільки скаржетесь на тих жінок,які вони "погані",а Ви хороші і якщо Ви "визнаєте" свою дитину,то Вас ще за це "вихваляють!Маразм повний!Це тільки в нашій країні таке може бути! Які наслідки??? Якщо в жінки неме грошей,то про які наслідки ти хочеш думати? Тут без проституції татусів в дівчат нема, бо мізків нема..., то що ти мені тут довести хочеш,що від хорошого життя вони там? Що це одне єдине в місті "угрупування"?! Ні, просто НЕ ДІЛИЛИСЯ І ВСЕ!
Саша до Тобі також Показати IP 28 Червня 2013 15:53
Якщо вона повія - їй ніхто не винен, ні чоловік, ні держава, ні Бог.. твій вибір, твоє життя, твоє тіло. Значить усе її влаштовує у тій роботі. А роботи справді є валом! Да тупої! Да галімої! Да важкої! І я буду її робити - бо хочу їсти. А якщо мені заплатять за вбивство? Що мені погодитись? Бо держава така? Бо мені їсти треба? Ні, я не вб*ю нікого. А піду загружати фури, наприклад.. Вибір завжди є, а бути повією - це не вибір і не вихід.
Віка до Саша Показати IP 28 Червня 2013 17:31
То, на твою думку, жінка, дівчина, мати має йти фур розгружати чи шофером бути? Для чоловіків, які не реалізовані у житті, для рабів-такої роботи валом, її завжди вдосталь буде!!! А якщо вона вагітна,то,будь ласка, поцікавтесь де її тато,не важливо чи це повія чи ні, як "спав" - про це не думав,не хотілося,правда?А як в "нречку скочив", то вже на маму все, не соромно?
Гость до Віка Показати IP 29 Червня 2013 02:19
А ты думаешь, что проституция это не РАБСТВО? Для женщин тоже валом работы! Или наши матери и бабушки в лучших условиях жили? А еще сейчас на каждом углу кричат про эмансипацию и равноправие, так что мужчинам надо идти убивать или геем становиться? Бл*д.во, в первую очередь, в голове и воспитании! Так кого может воспитать проститутка? Только достойную себе смену!
гостю до Гость Показати IP 29 Червня 2013 13:10
Та я нічого не кажу про рабство! Чи про те що не рабство! Я кажу, що люди не від хорошого життя там! І тому,бабушкі, мами, прабабушкі як жили-це інше питання,ми живемо в 21ст.!!! А ти як хочеш? Не рівноправ'я?! Дивна ти людина тоді! А де ж батько?Можна це взнати, Ви ж такі "герої", то чому своїх, власних,рідних дітецй кидаєте!Беріть,виховуйте!В чому проблема,ви ж такі ідеальні...
гостю до Гость Показати IP 29 Червня 2013 13:14
так, наші мами в набагато кращих умовах жили-хотів йти працювати вчителем,лікарем, ветеринаром, перекладачем, фармацевтом-на тобі цей шанс, люди мали роботи, молодь працювала, а зараз? так само??? якщо зараз "так же как в СССр было", тогда ми всі тут ідіоти...,один ти знаєш, як зараз класно, а як тоді погано було! На рах. роботи-це вже брєд, якби не було,але такого як зараз не було!
Саша до гостю Показати IP 29 Червня 2013 19:14
...ну ми уже зрозуміли, що тебе якийсь чоловік (чоловіки) сильно образив, тому тобі і важко зрозуміти, що чоловіки бувають різні - бо теж люди ;-) Від самих тупих аморальних козлів і лигарів до цілком виважених і відповідальних. І от кому давати - теж дивитись треба. А не давати всім кому попало, а потім шукати відповідального за те "тата". А щодо проституції, ми тобі намагаємося пояснити лише одну річ - це не робота. Це бруд, хвороби, психологічна травма, викривлене сприйняття. По твоєму це свобода? Ліпше для жінки мити підлогу в офісі, рвати й продавати чорниці на базарі, торгувати у мінімаркеті, яких зараз повно, тощо.. По твоєму це рабство? А що таке тоді розставляти ноги по декілька раз на день для всяких там слизьких бізнесменчіків і зрадників дружинам?
Віка до Саша Показати IP 29 Червня 2013 19:33
Перечитай ще 400тис. раз те,що тут написано якщо ти досі змісту простих слів не можеш зрозуміти та по собі всіх не суди!
Хехе Показати IP 28 Червня 2013 13:54
Всі люблять плакатись, як важко живеться, держава погана, депутати, президент. А ж№пу підняти і почати наполегливо працювати? Та нууу, ноги легше роздвинути, і кеш нехілий падає. Ту "маму-пімп" засадити на років так з 10, нехай паханок задовольняє на зоні. Це не людина, мразь Ніякого виправдання, і дітьми нема чого прикриватися
Ха ха до Хехе Показати IP 28 Червня 2013 13:57
Маму засадити? А де тато, може папаша довід до такого стану дівчину,ніколи не задумувалися??? Де тоді той папка???Язиком чесати всі вміють...
Гость до Ха ха Показати IP 29 Червня 2013 02:28
Бачили очи що купували! Прежде чем РОЖАТЬ, надо узнать и пожить с мужчиной, выйти замуж наконец. Залететь ума много не надо, только детям от этого легче не будет. Есть куча способов контрацепции, 21 век на дворе! А то потом, только и слышно: "Не виноватая я, он сам пришел"! И женщина всегда и во все времена была более ответственна в вопросах продолжения рода, но видимо перевелись у нас женщины!
профспілки до Хехе Показати IP 28 Червня 2013 14:06
До чого тут плакатись? До чого тут ця тупість??? Так і є! Президен найгірший,продажний, зеківець,депутати-майже теж такі тюрємщікі, далі що? Хто в Луцьку влаштувався САМОСТІЙНО на якусь гарну посаду???Це з області фантастики... Такщо давайте без оцих, ми,нажаль, тут ніхто, а це буде доти, доки такі як ти захищатимуть нашу країну,а тим більше нашу ниніщню владу!
Гость до профспілки Показати IP 29 Червня 2013 02:34
Бред! Даже в богатых странах есть проститутки. "...Разруха не в сортирах - она в головах"! Читайте классику. А лучше спросите у своих бабушек как им жилось, но блядством они не промышляли, а ходили в церковь!
Т.С. до Гость Показати IP 29 Червня 2013 12:23
))))) метко сказано!
гостю до Гость Показати IP 29 Червня 2013 13:16
до чого тут бабці та церква??? до чого тут 19ст.,20ст. та 21 ст.??? поясни!!! несумісні речі,це як хліб та сало...рівнятит до овочів!
об'єктивно до профспілки Показати IP 29 Червня 2013 13:23
Ти - не профспілки, ти - ганебний
Igor до Хехе Показати IP 28 Червня 2013 14:21
Не розказуй байок, в нашій кріїні чесно і без знайомства або чиєїсь допогомоги, нормальні гроші не заробиш а тим більше якщо в тебе нікого нема. Я не виправдовую, але причину потрібно шукати з істоків а не на поверхні.
Вова Показати IP 28 Червня 2013 14:38
немає кого жаліти... а виправдати і гітлера можна...
вовчику братику до Вова Показати IP 28 Червня 2013 17:34
зовсім різні речі..., тоді давайте розбиратися де тато??? чому ми татка не судимо, а маму лише? вона могла аборт зробити і все..., а татусь втік, чомусь найлегше повій судити, а чому вони такими стали ніхто не хоче думати, бо ви всі ж "ідеальні"! І ніхто нікого не жаліє, просто не треба принижувати людей, - це люди, не звірі!
Гость до вовчику братику Показати IP 29 Червня 2013 02:39
Так может потому и сбежал? Знаю очень много таких. Хотела удержать мужика ребенком, а получается страдают дети. Повторюсь, головой надо думать, особенно в вопросах семьи и детей!
коте до Гость Показати IP 29 Червня 2013 13:17
то якщо ти вважаєш та знаєш багато атких випадків,то ти вважаєш батька розумнішим?:) Все з тобою ясно)))
Гость до вовчику братику Показати IP 29 Червня 2013 02:42
И еще. После войны было полным-полно матерей-одиночек! И условия для жизни не дай БОГ, но было воспитание и были ЖЕНЩИНЫ!
гостю до Гость Показати IP 29 Червня 2013 13:20
бо може чоловіки були,ні? ніколи не задумувався над цти питанням!
Гость до вовчику братику Показати IP 29 Червня 2013 03:09
И еще. Если женщина себя не любит и не уважает, то уж ни один мужчина на свете ее не полюбит. И не удержит она его ни сексом, ни детьми! Ни одна уважающая себя ЖЕНЩИНА не пойдет продавать себя как кусок колбасы! Лучше быть нищей - чем вещью! По вашей логике, мужику чтобы заработать денег надо сменить ориентацию:), сможет нехило срубить бабла для семьи? Вот только понравиться такой муж жене? Так и мужчинам "нравяться" такие создания противоположного пола, иначе их назвать нельзя!
І Показати IP 28 Червня 2013 14:53
А чому тільки Роза? Де вероніка?))))
я Показати IP 28 Червня 2013 15:50
мои дорогие, папаша довел, так не выбирайте своим детям такого папашу!!! А если залетела по глупости-2 выхода-или аборт или сама воспитывай1 рассчитывать надо только на себя. А ту с-ку, которая втянула беременных , не жалко нисколько.скоро и своих дочек пристроит...
Я а не ти до я Показати IP 28 Червня 2013 17:35
слухай, котику, ти по собі судиш? тоді аборт на пальцях треба зробити, між ногами та в роті, тоді будеш думати!
САТ до я Показати IP 28 Червня 2013 17:37
що це взагалі вираз "залетела по глупости?" ГЛУПОСТЬ У ТЕБЯ В ГОЛОВЕ,ПОНЯТНО? РАЗ ТАКОЕ ТУТ ПИШЕШ! як ти таке можеш писати! 2 людей приймали участь і 2 мають відповідати,а такий непотріб,як ти стріляти потрібно, за такі слова та писанину нікому не потрібну!
Гость до САТ Показати IP 29 Червня 2013 02:47
Во, сколько проституток оказывается? Намного больше, чем мы думали. О презервативах и контрацепции не слышали?
гість до Гость Показати IP 29 Червня 2013 13:22
перш ніж щось писати такого характеру-думай головою, але ти здатне лише на образи,бо більше не можеш нічого,конструктивної ритики розуму нема,щоб сприйняти реальність та правду,а ні треба скандалити, ображати,не хотіти зрозуміти,обкакати язиком довгим-тобі так легше...!!! не дай Бог жінці такого чоловіка,як ти! Бідна мати твоя...
льолік Показати IP 28 Червня 2013 18:06
с***а не схоче, кабель не скоче. Багато тих мамок навіть не знають хто батько її дитини. Треба думати ДО того.
Гость до льолік Показати IP 29 Червня 2013 02:48
100%!
Хехехе Показати IP 28 Червня 2013 20:03
От квочки, розкудахтались. Жінки і бабусі - ось ваша фірмова фішка, поведінка під впливом емоцій, хоча здорового глузду і мізків - потрібно більше. Молоді незаміжні дівчата, до вас звернення. Не повторюйте помилок вищеописаних панянок. Щоб потім аналогічно не плакатись і не валити все з хворої голови. Обирайте собі супутників життя відповідально, розпізнавайте щирість і толкові вчинки. Солодкі дурощі на вуха, вшивий букетик - фігня. До таких речей як на сторінці рукою подати. Вполює такий альфа-сомєц свою жертву, раз ікринка, два ікринка і побіг за іншою спідницею. А потім оцей плач Ярославни - всі хавно, а я принцеса. Думайте ГОЛОВОЮ, а не іншим популярним органом, і все буде перфект. Усім гармонії та добра, а і да, перестаньте гризтись, йїбо :)
Гуд до Хехехе Показати IP 28 Червня 2013 22:57
Оооооооооооо півні заклювались) Таке враження,що на Вашу думку, цей глузд лише є у Вас, у нас його нема, чи не так? Такі висновки з описаного вище! Тому мій діагноз-погоджуюся на рах. квіточок та лапши, але на рах. принцеси- якщо чоловікхлопець буде відноситися до жінки,як до принцеси, просто поважати, розуміти, вислуховувати, приділяти увагу та щирість, тоді не буде,як Ви кажете:"без мізків та шлузду"!!!... Завжди у всьому поч. з себе! Не судіть жінок, у них ще татусі є...,які теж "думали",як і вони коли йшли з ними " у у їхнє ліжко"! І на рах.:"Думайте ГОЛОВОЮ, а не іншим популярним органом, і все буде перфект.", - це ще кому треба казати...дівчатам, жінкам, матерям,бабцям, прабабусям?))) Чи тим, хто це пише...))) Ніхто не гризеться, всі свою думку висвітлюють та й все. Просто навчіть ся поважати оточуючих, бо як так: то ми ніхто, а Ви центр всесвіту, а без аж ніяк...
луцьк до Гуд Показати IP 29 Червня 2013 01:13
виправдовують проституток ті хто сам готовий на це піти. і заступаються не за них а виправдовують в першу чергу себе. А щоб не залітати по глупості треба спати після заміжжя. смішно сказав, правда? одне місце ж бо чухається... ну тоді готуйтесь що вас матимуть ні за що, якщо тато скаже "бувай".
Гость до луцьк Показати IP 29 Червня 2013 02:54
100%! А до свадьбы - презервативы в помощь!
луцьку до луцьк Показати IP 29 Червня 2013 13:28
чому ж так судити тупо? Ви не маєте поняття хто тут пише!За Вашим "Розумом" "виправдовують" лише ті, хто сам таке робить!На мудрість та розвиненість Ви не адаптовані ані грама!Ви в Європу хочете? Вам в село на горд та в сарай! Ось Ваше місце призначення! Дам пораду, не судіть того,кого не знаєте! Я їх не випавдовую, але і не осуджую, в нашій країні треба виживати і кожен це робить як може,якщо комусь легше все життя пахати на "папашу" та не вважати себе рабом чи продажним, чи, навіть, тією самою проституткою-то вірте в те,що Ви не такі, а хтось відкрито це робить і заробляє в 15 раз більше,та не існує, не деградує і не тупіє... Задумайтесь над собою! Я б свого чоловіка за такі речі "каструвала", але, Ви ж відразу кажете, що пищуть тут проституткі,бо їх захищають! Тут країна ідіотів, тому, вибачте, але це правда і таке твориться! Моя полеміка полягала у батькові,чому відразу маму судимо, а про тата і слова не скажемо? Де тато?Чим він кращий?!Ось і все, а вже так перекрутили,так по полішуцьки відреагували,що нічого нового,розумного та адекватного у цьому нема, та й не буде!
Олександр Показати IP 29 Червня 2013 10:33
Все вичитати не знайшов сил. Прочитав комент "Віки" - здалося, що це колега по цеху за повій заступається. Ну звичайно ж - держава винна, що вона не хоче жити на півтори тисячі (таких пропозицій зараз повно), а знайти кращого НЕ ЗДАТНА. Як звичайно, нічого нового. Це вже навіть не дико читати, до всього звик у цьому світі. Дико ще тільки те, що навіть ВАГІТНУ захищають... При чому тут батько, шматько, ще хтось... Вона - МАТІР і дозволяє всяким збоченцям (бо думаю, що тут спеціально любителі замовляють "родзинку" у вигляді вагітної за більші навіть гроші) лізти у своє нутро, коли там її ДИТИНА. Як би ви подивилися на свою матір, якби взнали про неї таке? Бідненькі вони, пошкодуй ще їх... Усім зараз важко, але є ШЛЬОНДРИ, яким хочеться жити краще, як іншим, бо манала вона усіх, щоб іти на "Кромберг", якщо ...да є.
Олександру до Олександр Показати IP 29 Червня 2013 13:36
Ок., давай конкретно скажемо де їх повно: уточни сайти, місце працевлаштування, конкретні дані дай, гарантії,запевни,що без згайомства,бабла ти так зможеш працювати спокійно, у гарному колективі та на позитиві! Місяць оренди 1кім. квартири в у м. Луцьк коштує в сер. 2000грн., далі як жити?І це стосується не тільки тих, хто приїхав у наше місто, а й нас, лучан. Чи нам з батьками по 100р. ще жити і щоб вони нас ще з ложечки годували??? Якщо здалося,-то хрестися, бо більше ні на що, відверто кажу, відверто та впевнено, ти не здатне, а відсутність розуму та об'єктивізму спрацьовує на очах! Яка різниця чи матір, чи батько??? Ми всі кажемо, що чоловіки так само можуть виховати, дати дитині життя-тоді у чому ж зараз проблема? А проблема у тому, що ніхто не хоче правди визнати,що не можуть то! Якби?"Якби в роті росли гриби"-твоя видно,як тебе "навчила"... Ніхто не просить шкодувати, це думка таких,як ти-недорозвинутих байструків..., ось і все! Читати навчись, розвивайся та вмій сприймати критику та чужу думку! твоєї ніхто не запитує, адже,окрім, гадостей ти нічого не написало,бо не зуміло,як і по житті...
ViNaPa Показати IP 29 Червня 2013 14:43
Хочу пукнути......це все він, це все Яник винен, що в мене живіт болить, а чого болить бо наїлась хер..і якоїсь, а чого хер.і - бо грошей, на нормальне харчування нема, а чого, нема - бо роботи нема, а чого роботи нема - бо держава дурна і презедент ... хах...))))))оце тут "недалекі" пишуть.
недалеким до ViNaPa Показати IP 29 Червня 2013 14:53
от з такими як ти і нам в ЄС "пряма смерть"!
ЯГІДКА Показати IP 29 Червня 2013 15:23
ШАНОВНІ, ПОСЛУХАЙТЕ. УСІ ХОЧУТЬ "СПРАВЖНІХ ЧОЛОВІКІВ"6 ВІДПОВІДАЛЬНИХ, З ГОЛОВОЮ НА ПЛЕЧАХ ТОЩО. А ДЕ ЇХ НАБРАТИ? ЯКЩО ВИХОВУВАЛИСЬ ВОНИ ПЕРЕВАЖНО МАМАМИ, АДЖЕ ТАТО - ПОКИНУВ СІМ'Ю?
Ягідці до ЯГІДКА Показати IP 29 Червня 2013 15:30
Правильно. Любі дівчата, у цьому житті треба надіятись лише на себе. Нікого не хочу образити, але практично нема тепер справжніх чоловіків. І питання не у тому, скільки цей чоловік заробляє (людину треба любити, а не її гроші) або чекати від нього якоїсь вигоди. Ні! Просто, хороших як людей - нема і все!
Полуниця до ЯГІДКА Показати IP 29 Червня 2013 19:45
Мамам нинішнім, можлтво, пора почати правильно відноситися до синів?! Мабуть вже пора їх вчити бути чоловіком з років 12, а не все життя "сюсюкатися"! Ось Вам і ре-тат! Ніхто нікого не захищає, просто., якщо ми тут яро так судимо вагітну маму,то де тато цієї дитини,який кинув її на призволяще?! ТОМУ ДІВЧАТА, ЦИХ ПОМИЛОК НЕ ПОВТОРЯЙТЕ, АЛЕ І ЗА 1000ГРН. НЕ КЛАНЯЙТЕСЬ!Воно того не вартує!
Малинка до ЯГІДКА Показати IP 29 Червня 2013 20:24
А навіть, якщо повна сім'я (мама і тато), то, також, чи багато справжніх чоловіків такі сім'ї виховали? Певно теж ні.
Волиняночка до ЯГІДКА Показати IP 29 Червня 2013 20:35
Треба так хлопців виховувати, щоб у майбутньому це виріс достойний чоловік, а не казна-що, прости Господи. Щоб цінував Жінку, мав відповідальність за стосунки з жінкою і майбутню сім'ю. Такі цінності треба в голови ще з раннього віку вкладати своїм синам, ШАНОВНІ МАМИ Й ТАТИ! І на своїх прикладах показувати. Тоді - виховаєте справжнього Чоловіка, який і вас, батьків, у старості не покине і сім'ї своєї буде триматися, не буде думати про "ліво", адже буде боятися втратити Жінку. Коли дитина не бачить правильної моделі сім'ї, як вона створить свою? Ніяк.
правдиво Показати IP 29 Червня 2013 16:58
Шановні коментатори! Куди Вас занесло? То хлопці нікчемні, то дівчата дурні, то держава винна, а то мама не так виховала. Проституції як явищу кілька десятків тисяч років. Вона нікуди не зникне і з цим треба змиритись. Більше того, якщо раніше ця сфера була переважно долею жінок, то останнім часом у звязку з емансипацією стала більше стосуватися і чоловіків. Маємо масове суспільне явище. Як на мене, треба, нікого не ображаючи, легалізувати цей вид зайнятості, як це вже давно зроблено в чималій кількості європейських країн. Маєш покликання бути повією - прошу дуже, запис у трудовій книжці, плати податки і заробляй на хліб насущний, чим можеш. Тільки потім не плач, що ніхто заміж не бере. Принаймні, так чесно - і до держави, і до себе, і до протилежної статі.
андрiй76 Показати IP 29 Червня 2013 18:57
Прочитав усю цю"галіматью"і не знаю чи то плакати,чи сміятися.Єдиний нормальний коментар від"правдиво",який не поливає брудом ні повій,ні їхніх опонентів.Проституція була,є і буде,як би ви не"пінилися"шановні коментатори.Попит-породжує пропозицію.Хотів би просто попередити молодих дівчат і жінок які хочуть стати на цей"слизький"шлях:Карєра повії не вічна,а громадський осуд і специфічна"слава"-ЦЕ НА ВСЕ ЖИТТЯ.Тим більше у таких невеликих містах як Луцьк...
лицарські бої до андрiй76 Показати IP 29 Червня 2013 19:49
Якщо ти такий розумний, то звідки ти знаєш про громадський осуд? Мабуть, самого так у місті судять... Тут якраз таки доводилося те, що проституція була, є та буде, але не треба осуджувати маму там вагітну,яка б вона не булв, тема підійнялась саме у тому руслі, тоді чому тата ми не судимо?! Жінка могла аборт зробити,а не зробила...
Цирк на дроті Показати IP 29 Червня 2013 20:46
Задумайтеся, люди, чого у чоловіків (говоримо про одружених) взагалі виникає бажання користуватися послугами повій? Бо не бояться втратити жінку, бо знають, що жінка усе пробачить. Якби знав, що зрада потягне розлучення - 100 разів подумав, перш ніж зрадити. А так знає чоловік, що жінка виховує дітей, самостійного доходу немає, по-суті залежна від нього... А куди вона дінеться - і зраджують... Нема чоловіків, які би зрадили один раз, повірте. Зрозумів, що раз жінка простила - пішло, поїхало. І допоки, у чоловіків є у голові ідея, що "зрада, це, ніби і нічого тут такого нема, подумаєш" - доти будуть ці ж самі зради. А якби чоловіки мали у голові ідею, що зрадою вони роблять боляче іншій половинці, тому краще перетерпіти, ніж втратити довіру коханої - ніяких зрад би і не було! ЗАДУМАЙТЕСЯ УСІ!
Циркові на дроті Показати IP 30 Червня 2013 10:29
Звідки такі геніальні висновки? Пані доктор поведінкової психології? Більше смахує на чергову високоінтелектуальну чепуху висмоктану з пальця. Чоловіки хамно хамно, нема хороших... Можливо ви не там і не те шукаєте? А то плачетесь потім усі на купу, я така принцеса, а він гімньюк останній
Тобі Показати IP 30 Червня 2013 10:54
Від чоловіка іншої репліки і не чекалося. Що значить "чоловіків не там шукають?" Чоловік же не гриб, а жінка не мисливець тихого полювання.
Сократ Показати IP 30 Червня 2013 16:37
Відкрию вам секрет шановні жіночкі в яких аж піна зрота зі стрибає :) через чоловіків зрадників( яких як правило у 50% випадках ви до зради і самі підштовхуєте)! У Луцьку вже досить давно є мужчини на замовленя ,теж в сауни а бо на девишники!
Ден до Сократ Показати IP 30 Червня 2013 16:52
Сам там підробляєш, чи що? Як такий компетентний?
Мені Показати IP 30 Червня 2013 22:35
Знову доказ того, що поки чоловік знайомиться з дівчиною, вона вже придумує імена їх майбутнім 3 дітям. Букети, канхвєти, і все, цвіте та пахне. Пелена спадає з очей, але значно пізніше. Толкові і порядні є, але їх мало, за мінусом алкашів, придурків, торчків та моральних виродків. І да, їх треба шукати, і не по клубах та подворотнях. Кожен (кожна) коваль свого щастя, і отримує рівно стільки, на скільки заслуговує і себе оцінює. Крапка А по життю,
незнайомець Показати IP 23 Жовтня 2013 21:10
У всіх нормальних країнах -ця робота легалізована і приносить дохід у державу, а у нас набивають кишені високопосадовці таким прибутком і самі користуються тими послугами тільки безкоштовно .Якби не було б бажаючих на такий секс не було б і повій, а вони не винні що держава дебільна і ще на них заробляють собі зірочки на пагонах.Шкода і соромно за нашу державу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus