USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Син отримав сокиру в голову через коня. Оновлено

7 Липня 2009 13:16
На Волині над ранок другого липня мешканці села Полиці Камінь-Каширського району знайшли убитого односельчанина Василя на власному подвір’ї. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Зі слів правоохоронців, потерпілий проживав разом із своїми батьками. У нього ще була старша сестра, яка вже має свою сім’ю та проживає окремо, хоч у тому самому селі. За життя тридцятивосьмирічний Василь був тричі одружений, хоча дітей у нього не було, – пише сайт УМВС України у Волинській області.
Першого разу чоловік одружився у Білорусі. Він приїхав туди працювати і знайшов там пару. Та за несправедливим помахом долі його дружина загинула у автомобільній автокатастрофі. Згодом він одружився удруге, а пізніше і втретє, та подружнього життя у нього не вийшло.
Після трьох невдалих шлюбів він зостався жити зі своїми батьками у селі Полиці. Та з батьком у нього були неприязні стосунки. Вони постійно сварилися, доходило іноді й до бійок. Василь ніде не працював, та, бувало, допоможе щось по господарству односельчанам за могорич.
У результаті чого напивався і бив батька, та ще й так сильно, що той його боявся і ховався від нього. І ось одного разу, будучи разом на подвір’ї, вони почали сперечатися. Через кілька хвилин глава сімейства підійшов до дружини, яка поралася по господарству, у хаті, і промовив, що все скінчено, відтепер ми не будемо ховатися.
Чоловік розповідає, що коли син напідпитку повернувся додому, був уже ранок. Жінка прокинулася та прийнялася поратися по господарству. Батько, побачивши, що Василь уже спить, вийшов із свого сховища та вивів коня із хліва. Та раптом прокинувся син і «причепився до нього, чому це він випустив його коня?». Хоча насправді кінь, корова та все інше господарство належало шістдесятип’ятирічному главі сім’ї. Але син постійно усі заслуги приписував собі.
Почалась суперечка, і батько запитав Василя, куди із його кишені поділися сто п’ятдесят гривень. Син ще більше розізлився. Він схопив вила та почав погрожувати рідному батькові, на що чоловік узяв до рук сокиру, яка лежала поряд, і сказав сину відступити, а то дасть йому здачі.
Але Василь і не подумав. Тоді батько замахнувся, сокира висковзнула з рук та влучила синові у голову. У результаті травми той помер. Після чого Павло зайшов до хати і розповів про все дружині. Жінка вибігла з хати та мало не знепритомніла від побаченого. Її рідний син лежав на траві з сокирою у голові. Він був убитий. У жінки почалася істерика. Вона несамовито кричала, чим і привернула увагу сусідів, які позбігалися та викликали міліцію.
За фактом убивства порушено кримінальну справу за ознаками злочину статті 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство), головним підозрюваним у вчиненні тяжкого злочину є батько Василя. Сьогодні він знаходиться у ізоляторі тимчасового тримання Камінь-Каширського районного відділу міліції.
За словами слідчого, чоловік відразу зізнався у вчиненому, проте на сьогодні ще ведеться слідство і остаточно всі крапки над «І» розставить суд. Хоча шістдесятип’яти- річний Павло не заперечує причетності до загибелі, та каже, що не шкодує. Дружина говорить, що шкода і одного й іншого, та якби могла, то краще б сама пішла з цього світу, ніж рідна кровинка. Жінка говорить, що покійний Василь був хорошою людиною і чудовим хазяїном, тільки коли випивав, бив батька. Вона гадає, що, можливо, пити син почав саме після смерті його першої дружини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus