USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Терористи у Луганську обстрілюють бомбосховища

31 Липня 2014 10:04
Бойовики змінили тактику обстрілу житлових кварталів Луганська.

Про це Еспресо.TV повідомив голова громадської організації Громадянська ініціатива «Права справа» Дмитро Снєгирьов.

З його слів, зафіксували уже два випадки, коли після оголошення сигналу повітряної тривоги, після якого мирні мешканці ховаються у бомбосховища, терористи наносять вогневих ударів по цих сховищах.

Снєгирьов відзначив, що терористи мають у своєму розпорядженні карту розміщення бомбосховищ у Луганську.

Подібним чином вчора обстріляли бомбосховище біля міської лікарні №8, внаслідок чого травм зазнали троє осіб, а також в 1-му мікрорайоні Луганська, внаслідок обстрілу є жертви.

Зі слів Снєгирьова, такі дії робляться з метою створити видимість гуманітарної катастрофи в місті. Саме з цією метою нещодавно був обстріляний будинок престарілих в Луганську, внаслідок чого загинуло п’ятеро людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
АТО Показати IP 31 Липня 2014 10:12
Досить брехати. У бомбосховищах ховаються родини тих, кого влада називає терористами.Нас нас тримають зовсім за дурнів і вважають що ми повіримо, що ополченці вбивають свої родини.
гість Показати IP 31 Липня 2014 13:12
до АТО. Це ви припиніть брехати. Ті, кого ти називаєш ополченцями справжні бандити, алкаші, наркомани та російські найманці. І забирайся з нашого сайту геть, іди пиши свої писульки тим, хто їх хоче читати, дончанин. Дістав вже всіх
А то Показати IP 31 Липня 2014 13:14
Палата представителей Конгресса США предоставила спикеру Джону Бейнеру из Республиканской партии право инициировать иск в отношении президента Барака Обамы, пишет The Washington Post. Республиканцы хотят привлечь президента США Барака Обаму к ответственности за превышение полномочий. Одобренная Конгрессом резолюция позволяет юристам палаты представителей подготовить необходимые юридические документы против Обамы уже во время ближайших парламентских каникул, которые начинаются 1 августа.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus