USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Терористи вимагають референдум про відокремлення Криму

27 Лютого 2014 13:37
Позачергова сесія Верховної Ради Криму призначена на 14:00. Озброєні загарбники вимагають від парламенту автономії призначити референдум про незалежність Криму.

Про це повідомляють «Крим. Коментарі» з посиланням на джерело в кримському парламенті.


Російські ЗМІ називають людей, що захопили державні установи, загонами самооборони російськомовного населення, - йдеться у повідомленні.

Членів президії Верховної Ради Криму пропустили у захоплену будівлю для проведення засідання.

Про це розповів журналістам прем'єр Криму Анатолій Могильов, - повідомляє «Українська правда».

Він повідомив, що спікер ВР Володимир Константинов закликав членів президії провести засідання в захопленому приміщенні.

Загарбники нібито гарантували депутатам безпеку.

"Членів президії пропустили в будівлю. Чи проводять вони засідання під дулом автоматів, сказати не можу", - розповів Могильов.

Як завив журналіст Осман Пашаєв, на порядок денний винесене питання про референдум про статус Криму.



Могильов розповів, що зараз налагоджується переговорний процес із особами, які захопили урядові приміщення. Їх налічується близько 100 осіб.

"Мова про штурм поки не йде. Я думаю, що треба поки налагодити переговорний процес", - сказав він.

Він також заявив, що питання введення надзвичайного стану в Криму поки не варто, оскільки це питання має вирішувати виключно у Києві.

Нагадаємо, сьогодні вночі група невідомих осіб зі зброєю захопила будівлі кримського парламенту та Ради міністрів автономії. Вони продовжують утримувати будівлю, але пускають туди кримських депутатів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
Я Показати IP 27 Лютого 2014 13:43
терористы и референдум? а может людей просто зае_али? не удивлюсь...
Анонім Показати IP 27 Лютого 2014 13:44
опачкі а чого це враз ТЕРОРИСТИ це ж мирні протестувальники.... он і у нас такіж вде не висловлюють вимоги а вже захопили владу сидять в ОДА з пістолетами їх підгавкувачі ходять з битами по людях... то одні ТЕРОРИСТИ а ІНШІ мирні протестувальники????? Я ТУТ ЩЕ РАНІШЕ КАЗАВ НЕ ПОКАЗУЙТЕ ДУРНИЙ ПРИКЛАД СХОДУ.... там і людей побільше і економіка потужніша відєднаєьбся схід будете на печі демократію смоктати.... ДОРЕЧІ ЩОСЬ НЕБАЧУ ЗАЯВ ВІД ГУЗІВ КОЗЮР ДАНИЛЬЧУКІВ З ТИМ ЩО ВОНИ ЇДУТЬ ДО КРИМУ....
ок Показати IP 27 Лютого 2014 13:50
Дупа буде нам західнякам.Бачите Європа і Америка мовчить.Яник вже є .Ура!
Адольф до ок Показати IP 27 Лютого 2014 14:10
поставлять Яника князем всія Криму.
ТЕРМІНОВО!!!!!!!!!!! Показати IP 27 Лютого 2014 14:05
ПРОШУ ВАС, БУДЬ-ЛАСКА, ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ВІДЕО, ПРОШУ КОЖНОГО, ПРОШУ КОЖНОГО, ЗНАЙДІТЬ ХВИЛИНКУ ЧАСУ І ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ВІДЕО ПРОШУ КОЖНОГО, ПРОШУ КОЖНОГО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.socportal.info/news/predstavnik-pravogo-sektoru-vdariv-prokurora
да до ТЕРМІНОВО!!!!!!!!!!! Показати IP 27 Лютого 2014 14:08
в крыму уже, наверно, посмотрели...
Анонім Показати IP 27 Лютого 2014 14:18
Одні терористи вимагали приєднання до ЄЕС інші вимагають до Росії може вже пора провести референдум і спитати волю людей?
Анонім Показати IP 27 Лютого 2014 14:22
цей правий сектор ще гірші за яника,жах, бандитське бидло, хто нас від них спасе
коткас до Анонім Показати IP 1 Березня 2014 16:49
ну уж нет. сами воспитали на бандерштате в местном парке-теперь сами укорачивайте.
сміх Показати IP 27 Лютого 2014 14:27
чи то коментаторі тролі, чи дійсно тут живуть такі дибіли?...
сміх без причины до сміх Показати IP 27 Лютого 2014 14:34
пойди спроси у любого психиатра, кто считает себя не дебилом, кем оказывается на самом деле...
Анонім Показати IP 27 Лютого 2014 14:34
А чому терористи? Це дуже мирні митингувальники! І після задоволення своїх вимог вони обов'язково мають бути виправдані! Краще подивіться задля чого зараз збирається урад! Перші основні вимоги - підписання договору з ЄС. Це разом з кредитом США повна втрата країни. Нашим підприємствам вже не просто треба модернізуватись, а хоча б спочатку вдновитись, а потім модернізуватися, щоб почати говорити про вступ до ЄС. Вистояти спроможні лише олігархи. Робота підприємств - це зарплати і пенсії! Ще є в Україні люди здатні думати? Майданівці, невже ви ще не відійшли, бодай трошки? Країна не на краю прірви, а звисає над нею, а вони її ще ззаду важкою технікою підпихають! Чому мовчить майдан? ОЦЕ ТЕРМІНОВО!!! Зараз країну треба відновлювати,а не кудись вступати!
бігом бігом до Анонім Показати IP 27 Лютого 2014 14:40
чому ви ще тут? а не на анти-євро-майдані. ніхто ж вам не забороняє висловити свою думку перед світом, а не помовчавши в монітор
Анонім до бігом бігом Показати IP 27 Лютого 2014 14:43
не всіж ди б.. іли бігати з прапорами...
Валерчику до Анонім Показати IP 27 Лютого 2014 16:32
Ну ти явний ди...іл))))))
Анонім до бігом бігом Показати IP 27 Лютого 2014 14:44
Правий сектор озвався? Не забувайте що всіх причетних до майдана приберуть як тільки вони повністю виконають свою роботу. Чекайте своєї черги! Ваші вже на підході.
103 до Анонім Показати IP 27 Лютого 2014 14:50
Таке враження що люди загинули не заради своєї держави, а заради підписання Угоди, яка дійсно є на даному етапі вбичою для України. Що ми можемо купити в ЄС, якщо в державі грошей немає? Наша продукція неконкурентоспроможня, тому і продати ми нічого не зможемо. Візьмемо черговй кредит щоб його їм же і віддати за їх товари та послуги? А яким боком тут Україна?
Анонім Показати IP 27 Лютого 2014 14:37
Дебіли - це ті,хтр сліпо йдуть за радикалами, які прикриваючись людськими жертвами рвуться до влади.Що за переговори були в яроша з яником,що вони там "порішали", а поведінка керівника правого сектору на західній Україні не вкладається ні в які рамки, та й сам персонаж викликає тривогу. Всі дії правого сектору спрямовані на те,щоб відвернути схід і південь України від заходу. Очевидно йде змова правого сектору з Путіним про розкол України
Лучанин Показати IP 27 Лютого 2014 14:56
А на країну суне ще одна проблема - через пару днів почнеться призов до армії, а саме в внутрішні війська. Будуть казати що проводять їх оновлення, щоб потім абсолютно не навчених хлопчиків кинути як "гарматне м'ясо" на подавлення таких заворушень. Можливо треба зупинити призов і запропонувати контрактну службу тим хто там служить зараз, бо вони хоч якийсь досвід мають, Беркут туди направити раз його розформували, а не дітей? Не цих дітей на Крим попруть?!
Zrbq до Лучанин Показати IP 27 Лютого 2014 15:59
Який ще призов? Тож ніби вирішили, що осінній призов 2013р був останнім, хіба ні, чи вже щось змінилось?
Світлана вiдповiдає Показати IP 27 Лютого 2014 15:00
Це ти є дибілом . Люди дискутують по суті , про те що будь-яке узаконене порушення закону стає мандатом на подібні дії для всіх , тому є неприпустиме . Воно лишає по собі образи , що важко загоюються та втягуюють у себе дедалі більше людей . А ті , що так підгавкують , зачіпаючи гідність людей тільки підливають олії в вогонь .
Анонім до Світлана вiдповiдає Показати IP 27 Лютого 2014 15:28
А що вас так зачепило в тому що сказав анонім? Чи ви відноситеся до тих хто "сліпо йдуть за радикалами, які прикриваючись людськими жертвами рвуться до влади"? То вам жертв мало чи що ви хочете виправдати? В цих людей хіба може бути гідність?
Лучани до Анонім Показати IP 27 Лютого 2014 16:28
Ось і спалився.Хватить самому писати всі коменти))))))А то скоро вичислим і віддрючим))))
БОГДАН Показати IP 27 Лютого 2014 16:27
Коли штурмовики та радикали з допомогою біт,арматури та каміння захоплювали урядові та адміністративні будівлі в регіонах,то ніхто не думав,що у такий самий спосіб може зіграти і Крим.Доречі ,тоді радикальних мітингувальників не називали терористами. Сьогодні у Севастополі та в Сімферополі щодня проходять багаточисельні мітинги,в яких бере участь десятки тисяч чол.під антибандерівськими гаслами,Вже близько 1000 чол записалось у бойові дружини у Сімферополі,не менше-у СевастополІ. Нещодавно створений Комітет обороне Криму,а сьогодні вже й Верховна рада Криму ініціюють проведення референдуму,щодо реальної автономії,а то й незалежності автономії.Кримські татари, .хоч і можуть зібрати 5-10 тис.чоловік своїх прихильників ,кардинально вплинути на ситуацію не здатні.До того ж Менджліс в останні роки значно втратив популярність серед кримських татар.Все це, по великому рахунку,реакція кримчан на анархію та безпредєл в Україні, на силовий диктат та залякування українців =правим сектором= , який по суті, перетворився у ніким не контрольовану =революційну=(кримінальну?) армію,що диктує свою волю ,як простим українцям так і переляканій владі,зокрема депутатам Верховної Ради,.=Правий сектор Україні,може влаштувати навіть самосуд.Заступник Яроша Олександр Музичко(він же Саша Білий),може собі дозволити з автоматом в руках прибути на засідання Рівненської облради і під телекамерами погрожувати депутатам ,вимагати рішень,які вважає за потрібне. Доречі, останній набрав на парламентських виборах у 2012 році ,як кандидат- мажоритарник,аж 2%голосів виборців. Жителі Рівненщини добре знають,хто такий насправді Саша Білий .Саме такі події налякали кримчан і вони,по суті, почали вимагати виходу Криму із складу України.
Анонім Показати IP 27 Лютого 2014 17:15
путін і правий сектор грають в одну дудку. Якби Путіну не були вигідні радикали на Україні, їх би кгб-шники разом із сбу-шниками давно поприбивали б потихеньку.
українець Показати IP 27 Лютого 2014 20:03
аноніму. Анонім ти дебіл недоношений, як у тебе хватає сірої маси порівнювати те що було в Києві, якщо ти ще спроможний адекватно щось сприймати, з вхідкою неповноцінних кацапі, що пнуться в росію, це не корінний народ пів острова. Де руський поселиться там біда, рано чи пізно постає питання про відокремлення цієї території . Придурку задумайся, а чимало проблем "на іскомих руських землях". треба ще кримську добавити для повногощастя. Крим забезпечує тільки 30% свйого яснування, 70% з українського бюджету. Будь моя воля булаб вам незалежність, але одна проблема: газ, прісна вода, електроенергія і тд. За це прийдеться платити, а чим : засраними курортами, а може валютою? Подумайте проруські кримські аборигени.
ы Показати IP 28 Лютого 2014 09:29
Якщо бандера так герои, як москали так терористы, как это бесит
українка Показати IP 28 Лютого 2014 10:34
Довие...ся Тягнибок!!! А це він цю кашу заварив своїми націоналістичними замашками і мовними питаннями які сьогодня ну прям самі актуальні у реаліях економічної кризи!!! Це бездарність політична рідкісна!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus