USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Тіла загиблих в Пакистані українців уже в Харкові

28 Червня 2013 09:00
Тіла загиблих в Пакистані альпіністів доставили літаком в Україну.

Про це повідомляє ТСН.

Літак з тілами загиблих в Пакистані альпіністів Ігоря Свергуна, Дмитра Коняєва та Бадаві Кашаєва прибув у Харків.

Згідно з повідомленням, літак з Ісламабаду приземлився в міжнародному аеропорту «Харків» сьогодні о 02:37. Тим же літаком прилетіли українські учасники міжнародної експедиції, які вижили, - харківські альпіністи Олександр Заколодний і Данило Ясенюк.

В аеропорту літак зустрічали спортсмени з Харківського альпклубу, родичі, друзі загиблих та вцілілих альпіністів. Тіла загиблих відвезли в кортежі ритуальних машин.

«Я хочу сказати, що не тільки ми, пакистанці , не тільки уряд, вся нація в шоці від того, що сталося в горах Нанга-Парбата. Це трагедія... Питання компенсації та допомоги сім'ям загиблих буде обговорюватися з українським МЗС, зараз ми просто хочемо бути з вашим народом, і молитися за цих загиблих людей», - заявив представник МЗС Пакистану Доктор Саїд Хан Моманд.

Прощання з загиблими і похорон відбудуться у неділю, 30 червня.

Нагадаємо, в ніч на 23 червня в Пакистані вбили десять іноземних туристів у результаті нападу озброєних людей. Серед убитих - двоє словаків, три українця, два громадянина КНР, один непалець, громадянин Литви і американець. У результаті атаки загинув також пакистанський гід.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus