USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Токсичні відходи І класу небезпеки зберігалися в ящиках без кришок

26 Лютого 2009 14:51
На деяких луцьких підприємствах токсичні відходи І класу небезпеки зберігалися в неналежних умовах. Про це під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради розповів начальник відділу екології муніципалітету Борис Сорока, – інформує 26 лютого репортер «Волинських Новин».
Як розповів Борис Сорока, на фахівці відділу екології разом із Держекоінспекцією провели перевірки дотримання норм природоохоронного законодавства на луцьких підприємствах.
Під час перевірок екологи виявили чимало порушень. Наприклад, фірма «Будтрейд» уклало договір на вивезення за рік аж... 39 кубометрів сміття, хоча насправді сміття вивозять значно більше. Окрім того, на дев’яти стаціонарних джерелах забруднення атмосферного повітря немає пилозахисних фільтрів.
На деяких інших підприємствах (наприклад, «Волиньзовнішторгхліб» чи ВАТ «Хліб») в неналежних умовах зберігалися токсичні відходи І класу небезпеки (люмінесцентні лампи).
Як запевнив членів виконкому представник «Волиньзовнішторгхліба», наразі вже підписано угоду про переробку цих відходів. Натомість головний інженер ВАТ «Хліб» додав, що торік їхнє підприємство вже торік вивезло на переробку 217 люмінесцентних ламп.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus