USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Той, хто розстріляв правоохоронців у Княжичах, вже мертвий, - Троян

15 Грудня 2016 17:48
Виконувач обов’язків голови Національної поліції України Вадим Троян заявив, що під час стрілянини в Княжичах під Києвом в ніч на 4 грудня всіх копів в машині Держохорони розстріляв один і той же чоловік.

Про це з посиланням на його слова повідомляє "112 Україна", пише Голос.ua.

"Є двогодинні записи розмов, де поліцейські сидять в засідці і доповідають. Вони були в недобудованому будинку, чекали нападу на сусідній будинок. Кому вони доповідали і на який будинок планували здійснити напад бандити, я вам сказати не можу, поки триває розслідування", - заявив В.Троян.

Він сказав, що на цьому тижні завершать службове розслідування в МВС і передадуть в Генпрокуратуру. "Службове розслідування покаже, хто приймав які рішення і хто які правила порушив", - повідомив Троян.

На запитання журналістів, хто може опинитися на лаві підсудних за підсумками розслідування, Троян відповів, що стріляла по копах одна людина. "Стріляла одна людина і вона померла", - зазначив Троян.

Іншими словами, це означає, що, за версією керівника Нацполіції, машину з поліцейськими Держохорони і з затриманими ними поліцейськими розвідниками розстріляв всього один чоловік, зрешетивши авто в кращих традиціях американських бойовиків "Командо" і "Рембо". Але і його вбили. Йдеться, ймовірно, про старшого в групі КОРД майора Віталія Валецького, який загинув у Княжичах.

При цьому, поширюються чутки, що труп майора знайшли далеко від місця перестрілки. Крім того, за ще однією версією, поламані пальці одного зі працівників Держохорони означає, що у нього, вже загиблого, з рук виривали пістолет, щоб потім інсценувати поранення з цієї зброї одного з КОРДівців (мовляв, ті відкрили у відповідь вогонь). Але, якщо вірити цим чуткам, інсценування відбулося невдало...

Так чи інакше, але якщо всі смерті "повісять" на загиблого Віталія Валецького, то це означає, що ніхто з тих, хто вижив з учасників бійні в Княжичах не понесе покарання.

Нагадаємо, в ніч з 3 на 4 грудня в селищі Княжичі Броварського району сталася перестрілка між працівниками поліції, в результаті якої загинули 5 правоохоронців. Група затримання карного розшуку та спецпідрозділу КОРД очікувала в закинутому будинку грабіжників, коли в одному з будинків спрацювала сигналізація. На місце приїхав наряд держслужби охорони, який затримав поліцейських, сприйнявши їх за грабіжників. Група захоплення вирішила, що працівниками розвідки захопили злочинці і сталася перестрілка, в результаті якої загинули двоє працівників ДСО, двоє поліцейських-розвідників і працівник спецпідрозділу КОРД, який входив до групи захоплення.

Повідомлялося, що група затримання карного розшуку та спецпідрозділ КОРД нібито вичікували в покинутому будинку грабіжників, коли в одному з будинків спрацювала сигналізація. На місце приїхав наряд Держслужби охорони, який затримав поліцейських, прийнявши їх за грабіжників. Група захоплення КОРД нібито вирішила, що працівники розвідки захопили злочинці, і сталася перестрілка, внаслідок якої загинули двоє працівників Держслужби охорони, двоє поліцейських-розвідників і працівник спецпідрозділу КОРД. За даними МВС, в селі готувалася спецоперація із затримання банди грабіжників.

Як заявив один із тих, кому вдалося вижити, працівник ДСО, ті, хто загинули, були розстріляні без роздумів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Казка Показати IP 15 Грудня 2016 18:09
для малят... Один розстріляв, а четверо сиділи і дивилися ! Ото країна і Закон...і ДИБІЛЬНЕ КЕРІВНИЦТВО БРЕХЛИВЕ МАЄМО !!! ДЕБІЛЬНЕ КЕРІВНИЦТВО ВІД СІЛ І ДО МІСТА КИЄВА !!! Зробили ж горе- чиновники нашими руками з України ДУРДОМ ! В усіх Психлікарнях України-руїни КАНІКУЛИ !
коля до Казка Показати IP 15 Грудня 2016 19:55
ти неграмотна істеричка, збав газ
Анонім до коля Показати IP 15 Грудня 2016 22:43
"в машині Держохорони розстріляв один і той же чоловік"- читай уважно статтю . В країні із працюючими Законами Аваков сам би пішов з позору у відставку !!! 5 людей молодих загинуло 5 родин втратило рідних. Ти не мені це пиши істеричці, а АВАКОВУ, який БРЕШЕ і СЛІДЧІ !!!
51 омбр Показати IP 15 Грудня 2016 18:15
А Фацевич почесний громадянин Луцка
Троянський конь Показати IP 15 Грудня 2016 18:20
Щось балістика стрільби не зростається,якщо той тернополь
Анатоль_ Показати IP 15 Грудня 2016 18:21
Я в шоці від тої нової поліції. Ще гірше стала злочинність як була до Майдану!
654 до Анатоль_ Показати IP 15 Грудня 2016 18:54
Не треба міряти проміжками до і після майдану. Дивлячись на присутніх на сцені майдану людей це і так було зрозуміло ( адекватною частиною населення), що толку не буде, а лише формальна заміна злочинців у владі. Правда ціну заплатили високу. Але ж то хіба їх діти - для них це тупо був інструмент і не більше.
11 до 654 Показати IP 15 Грудня 2016 19:24
То скажіть за що тоді молоді хлопці помирають і залишаються каліками ? Де волонтери чи вони вміють тільки гроші зібрати?
654 до 11 Показати IP 15 Грудня 2016 19:56
За нашу тупість. Відносно волонтерів - ви вийдіть трішки на вулицю і схолоньте. Якби не ті волонтери, ви б зараз бурятам вечерю на стіл ставили.
123 Показати IP 15 Грудня 2016 18:26
Шерлок Холмс нервно курит в стороне. Троян рулит.. И вот этот деб*л руководит полицией страны!!
11 Показати IP 15 Грудня 2016 18:27
коментар було видалено
Верховна Зрада Показати IP 15 Грудня 2016 20:02
Супер!!!Всі мертві і ніхто нічого не знає.ГАВАКОВУ орден "сутулова".Найкращий "свідок"-це труп...
Сераховичі Показати IP 15 Грудня 2016 20:04
до якого часу цей народ буде терпіти безчинство .недолугість і брехливість влади
Роо Показати IP 15 Грудня 2016 20:53
Всі тупарилі кінці вооду
11 Показати IP 15 Грудня 2016 20:54
Не одноразово кажу казочці про європу прийде кінець. І люди зрозуміють халяви не буде. А підкорюватись цій владі не ьуде ніхто. Але активісти зявляться полюбом .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus