USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Троє волинян потонули разом із мікроавтобусом. ПОДРОБИЦІ

7 Квітня 2014 11:55
Резонансна автопригода трапилася 5 квітня близько 9-ої години поблизу села Задиби Турійського району.

Попередньо встановлено, що 23-річний водій, керуючи автомобілем «FORD TRANSIT» і рухаючись вздовж берега річки Турія, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, з’їхав у річку. У результаті дорожньо-транспортної пригоди троє чоловіків віком від 33-х до 42-х років загинули, - повідомили у прес-службі УМВС на Волині.
Наступного дня близько 2-ї години ночі поблизу села Куснища Любомльського району зареєстровано наїзд на 46-річного велосипедиста, якого із тілесними ушкодженнями доставили у лікарню. Водій із місця події зник. У результаті проведення оперативно-пошукових заходів протягом години встановлено винуватця аварії. Ним виявився 29-річний житель Любомльського району.
Ще одну ДТП зареєстрували в Ковелі по вулиці Незалежності. 36-річна місцева жителька, водій автомобіля «Мерседес», здійснила наїзд на пішохода, який переходив проїжджу частину дороги поза пішохідним переходом з права на ліво по напрямку руху автомобіля.
Внаслідок ДТП 49-річний житель Ковеля отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований у лікарню.

За фактами дорожньо-транспортних пригод проводяться досудові розслідування за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Новини Показати IP 7 Квітня 2014 12:41
комусь горе а комусь новини!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus