USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Троє пасажирів «BMW», що в’їхав у будинок, потрапили в лікарню

20 Травня 2019 13:09
ДТП сталася у ніч на 20 травня на одній із вулиць Каменя-Каширського.

Як повідомляє прес-служба волинської поліції, близько 2 години ночі автомобіль «BMW» врізався у будинок. За кермом автомобіля перебував 22-річний житель цього ж райцентру. Водій, ймовірно, не впорався із керуванням та врізався у будинок.

Внаслідок ДТП постраждали водій та троє пасажирів транспортного засобу. Пасажирів госпіталізували, водій, після огляду лікарів, від госпіталізації відмовився.

Правоохоронці вилучили транспортний засіб та помістили його на арештмайданчик.
Окрім цього, близько першої години ночі в селі Прилісне Маневицького району внаслідок автопригоди травмувався 18-річний мотоцикліст. Керуючи мотоциклом «Viper», юнак, ймовірно, не врахував дорожньої обстановки та не вибрав безпечної швидкості руху внаслідок чого упав з транспортного засобу.

Його госпіталізували в реанімацію Маневицької центральної районної лікарні.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину передбаченого ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудові розслідування тривають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
моска львов Показати IP 20 Травня 2019 22:50
П'янi були сволочi ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus