USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Кабулі – вибух біля іноземних посольств

27 Січня 2018 13:15
В столиці Афганістану Кабулі в районі розташування іноземних посольств та урядових приміщень стався вибух.

Про це повідомили журналісти агентства Reuters.

"У суботу в районі багатьох іноземних посольств та урядових приміщень в афганській столиці Кабулі пролунав вибух", - йдеться у повідомленні.

На даний момент невідомо, чи є жертви внаслідок вибуху, який стався через тиждень після смертельного нападу терористів на кабульський готель "Intercontinental".

Як повідомляє Tolo News, вибух стався близько 13:45. Він був досить потужним, його було чути на все місто.

За словами працівників охорони здоров'я, поранення отримали щонайменше 50 людей.

Вважається, що вибух спричинив автомобіль, начинений вибухівкою поблизу колишньої будівлі міністерства внутрішніх справ.

Як повідомлялося, увечері 20 січня озброєна група зі щонайменше чотирьох людей увірвалася в готель "Intercontinental" у столиці Афганістану і відкрила там вогонь. Почалася перестрілка між терористами і силами безпеки. Потім нападники підпалили кухню ресторану на п'ятому поверсі. У паніці люди вистрибували з вікон. Загинули 14 іноземців, зокрема й українці.

Відповідальність за теракт узяв на себе радикальний рух "Талібан".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus