USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Києві невідомі підірвали автомобіль: водій загинув

6 Листопада 2019 23:41
У результаті вибуху у Святошинському районі Києва загинув водій, двоє пасажирів отримали тілесні ушкодження. У столиці введено спеціальну поліцейську операцію.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Управління комунікації Національної поліції України.

«Близько 21:40 поліцейські отримали повідомлення про те, що у Святошинському районі вибухнув «Мерседес». Коли на місце події прибули поліцейські, з’ясувалося, що водій автомобіля загинув, ще двоє пасажирів отримали тілесні ушкодження. Окрім того, пошкоджено транспортний засіб, який у момент вибуху був неподалік», – йдеться в повідомленні.

На місці події працюють представники Нацполіції, слідчо-оперативна група поліції Києва, криміналістична лабораторія, рятувальники та вибухотехніки. Встановлюються анкетні дані загиблого та постраждалих.

Вирішується питання щодо правової кваліфікації події.

Як повідомляє 24 канал, у авто, на яке мотоцикліст кинув вибухівку, знаходився директор фармацевтичної фірми Ігор Сало. Він та ще один пасажир отримали поранення, а його охоронець загинув.

Також, за попередньою інформацією, загинув співробітник поліції охорони.

Сам же автомобіль, який підірвав невідомий, ймовірно належить дружині потерпілого бізнесмена.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 7 Листопада 2019 07:36
Як би був не броньований то труба їм там всім була
Євробидло до Анонім Показати IP 7 Листопада 2019 09:17
Навпаки. Бронь захищає від зовнішньої небезпеки а не зсередини. Якщо кинути всередину в звичайний автомобіль - його розірве як бляшанку і ударна хвиля піде вгору. Броньований автомобіль останеться цілим але ударна хвиля піде в салон. Вчіть фізику.
УКРОП Показати IP 7 Листопада 2019 10:00
Причина - ненаситна фармацевтитчна жадібність
Микола Показати IP 8 Листопада 2019 19:57
Горе експерти, де ви бачили броньовикі з люком на криші????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus