USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Києві затримали чоловіка, який закликав не купувати продукцію Roshen

21 Січня 2017 19:59
21 січня у магазин Roshen біля станції метро "Позняки" у Києві зайшов молодий хлопець і голосно заявив: "Не купуйте криваві торти". Далі він пояснив покупцям, що це торти замішані на крові загиблих воїнів АТО. Очевидно, що це була пряма критика миротворчої політики Петра Порошенка, пише THE FORMAT.

Відвідувачі почали виходити з кондитерського магазину.

Молодого хлопця повалили на підлогу представники охоронної фірми "Венбест" і почали душити, хоча хлопець не чинив опору.

Наряд поліції, який прибув на місце події, закував затриманого в наручники і бив кийками по ногах, спині, голові і в живіт.

Затриманого доставили в Дарницький РВВС, де встановили особу побитого. Ним виявився Олександр Куликівський - помічник нардепа Олега Осуховського. Нові факти занепокоїли начальника райвідділу, оскільки достатніх підстав для затримання хлопця не було.

Куликівський почав вимагати викликати свого адвоката - Віктора Смалія, що розсердило чергових офіцерів МВС. Вони заявили, що Смалія викликати не будуть, оскільки останній "оголосив війну Авакову і Порошенку - за що скоро сяде".

Коли ж поліціянти дізналися, що Віктор Смалій все ж їде до свого підзахисного, то оперативно звільнили Олександра Куликовського.

Віктор Смалій повідомив THE FORMAT, що шокований цим інцидентом і хоче детальніше дізнатися, за що конкретно його хочуть заарештувати. У самій справі він готує заяву на співробітників МВС і охоронної фірми за фактом побиття і порушення прав його підзахисного. Після подачі заяви в міліцію буде проведено медичне обстеження побитого.

Депутат Верховної Ради Олег Осуховський готує заяву за фактом побиття його помічника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
123 Показати IP 21 Січня 2017 20:25
О как. Демократия порошенко в действии.
Толік Показати IP 21 Січня 2017 20:41
правильно робив
Толік Показати IP 21 Січня 2017 20:43
а менти п**раси
Волинянин Показати IP 21 Січня 2017 21:25
Молодець!!!! Це ж г*мно
Лєнін Показати IP 22 Січня 2017 00:32
Люди как были продажные , так и остались . Неважно - полиция, охранники в магазине !!! Хто вам дает право относится не по закону . А если бы он достал оружие и защищал свои права, то кипятком бы п*сали от страха. Во всех украинских грехах опять путин виноват ???
Анонім Показати IP 22 Січня 2017 00:44
банда БПП в дії
українець Показати IP 22 Січня 2017 08:00
Я вже 2 роки свідомо ігнорую продукцію рошен і непогано себе почуваю. Підтримую пацана на всі 100.
Штефан, Луцьк Показати IP 22 Січня 2017 09:48
Доля правди у словах Куликівського таки є. Ось вам люди - люстрація, переатестація і перетвореннія міліції у "найнароднішу" поліцію! Україна перетворюється у поліцекйську державу?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus