USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У київському метро знайшли вибухівку

9 Травня 2014 21:43
Сьогодні під вечір на станції метро "Арсенальна" в Києві, що поруч із Музеєм Великої Вітчизняної війни та парком Вічної Слави, знайшли вибухівку.

Тож станцію закрили. В одного із чоловіків, який хотів зайти на станцію, на спині задимівся та загорівся рюкзак, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Чоловік був не сам, а з ще одним хлопцем. Люди викликали міліцію. Тож провокаторів затримали. У рюкзаку знайшли саморобну вибухівку та легкозаймисті речовини невідомого походження.

Чоловіки не змогли пояснити, навіщо вони заносили на станцію метро вибухівку. Їх затримали. Вибухівку вивезли з місця пригоди.

Станцію та навколишні кафе й магазини на деякий час закрили, аби перевірити, чи немає там ще небезпечних предметів. Нині станцію метро "Арсенальна" вже відкрили для пасажирів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Микола Показати IP 9 Травня 2014 23:54
Азіров повернувся бімбу замінєтував
456 Показати IP 10 Травня 2014 02:24
Подивися цей випуск. Сидять собі менти з експертами біля входу до станції метро та в чомусь колупаються, поряд спокійно ходять люди, продають різноманітну їжу та напої, цяцьки, ніби нічого не сталося. Виникає питання: це непрофесійні дії міліції чи там дійсно нічого не було? Якби була вибухівка, то необхідна була б евакуація людей на певну відстань, чого не було зроблено, сказали ніби закрили станцію, але ж поруч нікого не евакуйовували. Тобто чергова вистава, навіть тому що немає жодного відео де було б видно що в когось щось горить і як діє міліція. В кожного мобіла сучасна з камерою, а відео немає. Та й і загорання могло бути і горіти міг акумулятор в того ж самого айпеда, випадків вже є достатньо багато. Скоро ще й не такі байки будуть розповідати.
Подробности Показати IP 10 Травня 2014 05:58
Подробности несостоявшегося теракта в киевском метро Подробности задержания человека с бомбой у метро Арсенальная. По моей информации, на телефон одному из представителей 16-й сотни Майдана поступил звонок от его товарищей из той же сотни. Друзья попросили помочь, якобы необходимо срочно отвезти вещи на Майдан. Условились встретиться у метро Арсенальная. Два товарища дали ему чемодан и попросили отвезти поклажу в определенное место. Парень чемодан (СМИ сообщают о рюкзаке, но мой источник в силовых структурах назвал именно так - "чемодан", впрочем, возможно, назвал чемоданом рюкзак) взял и отправился в сторону метро. По непонятным причинам содержимое чемодана сдетонировало. Часть чемодана взорвалась на глазах у изумленных сотрудников ППС Печерского РУГУ. Сам «носильщик» от неожиданности испортил себе нижнее белье, также он получил травмы – ожог ног. Никто из прохожих не пострадал. Сотрудники ППС на месте задержали носильщика и сразу же задали вопрос «что ты нес?!» Тот сходу все рассказал – попросили друзья из 16-й сотни, более того, он показал на них, стоящих на другой стороне улицы. Друзья бросились наутек, но были задержаны и отправлены в Печерское РУГУ. Если предположить, что чемодан взорвался бы в метро, или взорвался бы весь заряд, а не его часть, то «носильщик» никаких показаний уже никому не дал бы. Более того, погибли бы люди на станции. Станция Арсенальная находится ближе всего к музею ВОВ, где проводились мероприятия по случаю Дня Победы. Теракт не состоялся лишь чудом. Кому был выгоден этот взрыв – неизвестно, но то, что справедливый украинский суд все «замнет», можно даже не сомневаться. До следующей бомбы в метро, как говорится… http://blogs.korrespondent.net/blog/events/3360882/
Я Показати IP 10 Травня 2014 15:39
Ви що, сотні майдану мирно без зброї знаходяться на майдані і займаються виключно прибиранням вулиці.
до Я Показати IP 12 Травня 2014 09:52
Чистої іоди провокація майданутих.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus