USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Пляшкою по голові: у луцькому дитсадку жорстоко побили жінку

5 Жовтня 2017 17:10
У Луцьку засудили жінку, яка скляною пляшкою побила іншу жінку у ДНЗ №34, що на вулиці Сагайдачного.

Судове засідання відбувалося у приміщенні Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Так, 9 червня 2016 року, перебуваючи у службовому кабінеті ДНЗ №34, жінка умисно нанесла один удар скляною пляшкою в тім’яну ділянку голови потерпілій, після чого штовхнула її в бік, внаслідок чого остання впала спиною на підлогу. Коли потерпіла лежала на спині, обвинувачена сперлась їй на груди та нанесла 5 ударів по голові, а в подальшому скляною пляшкою нанесла удар в ліву кисть і ще 5 ударів по голові, чим спричинила потерпілій тілесні ушкодження легкої та середньої тяжкості.

Обвинувачена частково визнала свою вину, заперечивши удар пляшкою в ліву кисть та ще 5 ударів по голові потерпілої після цього.

Допитані свідки розповіли суду, що, зайшовши до кабінету, вони побачили на підлозі обвинувачену, яка тримала щось в руках. Також руки в жінки були всі у крові.

Відтак, зважаючи на показання свідків та висновки судового-медичного експерта, суд визнав обвинувачену винною у вчинені злочину та призначив покарання у виді обмеження волі строком на один рік. Окрім того, на користь потерпілої суд стягнув 4052 гривні завданої матеріальної шкоди, 10 тисяч гривень моральної шкоди, а також 1500 витрат на правову допомогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Проходив поруч Показати IP 5 Жовтня 2017 18:46
Цікаво, а якби таке зробив чоловік - йому би теж присудили "обмеження волі на рік"?
ще не зовсім свідоми Показати IP 5 Жовтня 2017 20:32
На тюремні нари с*чку
Пан Показати IP 6 Жовтня 2017 11:51
Шановні. Подруги за закритими дверима з'ясовували відносини. Автор статі невказав що це була за пляшка, а пляшка, то ця була з під ліків допель герц від серця. Сердечні справи можуть закінчиться нажаль і так.
Читачка Показати IP 6 Жовтня 2017 12:07
Якась мутна стаття...яку посаду в садку займала потерпіла,яку обвинувачена? Хто чого до кого прийшов? Якого дідька вони були в службовому кабінеті? Це педагоги з садочка?...Взагалі-то,мені цей садок дуже сподобався,він був колись черговим,і персонал у нас був не поганий,хоча хтозна.......і вони щось можуть не поділити між собою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus