USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Луцьку чоловіки з наркотиками «відпочивали» у під’їзді

25 Грудня 2017 10:54
У ніч на 25 грудня екіпаж патрульних прибув на виклик на проспект Грушевського у Луцьку, інформують у патрульній поліції Луцька.

Тут, в під’їзді будинку, «відпочивав» чоловік з явними ознаками алкосп’яніння. Аби людина не замерзла і її не пограбували, патрульні викликали на місце бригаду швидкої допомоги. Медики доставили особу в наркологічний диспансер, де її привели до тями і відпустили.

Через певний час – знову виклик на проспект Грушевського, де в під’їзді лежать двоє невідомих осіб.

Полісмени так само викликали бригаду медиків, які доставили чоловіків в наркодиспансер. При перевірці в одного з молодиків, 1993 року народження, виявили згорток з речовиною зеленого кольору, схожою на наркотичну. Тож на місце викликали слідчо-оперативну групу, яка вилучила речовину та доставила її на експертизу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
свідок Показати IP 25 Грудня 2017 11:33
додікі поприїжджають зі своїх колгоспів і подКовлє і курять спайс, а зачєм? Ви рАждєни бухать, тож бухайте. Додікі, тримайтесь осторонь спайсів!!
! Показати IP 25 Грудня 2017 12:34
На що йдуть податки? Катаються додіків. Потім нормальні люди ображаються на швидку і поліцію, що ті не так себе ведуть на виклику і не так реагують. Да остох€ріло вже їм возити нарків. А недай Бог якогось бомжа не підберуть, то потім найдуться родичі - для яких святе діло добиватися "справедливості".. типу чому не надали допомогу і т.д. А де ви родичі були, коли те чмо спивалося?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus