USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку кинули пляшку з «кров’ю» в екс- прокурора, якого «тягав» Сашко Білий

13 Листопада 2015 18:23
Правоохоронці розпочали перевірку стосовно хуліганських дій, які вчинили сьогодні стосовно екс-посадовця у Луцьку. Поблизу приміщення прокуратури Луцького району, невідомий кинув у колишнього посадовця, жителя Рівненщини пляшку з невідомою речовиною коричневого кольору.

Про це повідомили у прес-служби поліції Волині.

Як повідомляє «ЧаРівне», цей посадовець - скандально відомий рівненський екс-прокурор Андрій Таргоній, якому надавав потиличників Сашко Білий. Колишній прокурор був на допиті у Волинській прокуратурі. «Сьогодні рівненського прокурора Андрія Таргонія зустріли біля волинської прокуратури місцеві активісти. Він прибув на останню стадію допиту по факту хабарництва. Нагадаємо, Андрія Таргонія затримували у липні на хабарі в сумі 50 тисяч гривень за допомогу у закритті кримінальної справи. Згодом він був випущений з СІЗО за заставу в сумі 97 440 гривень.

Не погоджуючись зі звинуваченням, Андрій Таргоній подав до суду, аби відновитися на посаді. До слова, відомого прокурора у судових засіданнях супроводжує його мама. Саме Ірина Таргоній, приїхала і заважала правохоронцям потрапити в будівлю, де працює її син. Мати захищала сина й у 2014 році від Сашка Білого», - повідомляє рівненське видання.

Волинські поліцейські повідомляють, що на місце події виїжджала слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції ГУ Національної поліції у Волинській області. Під час огляду правоохоронці вилучили пляшку із залишками невідомої речовини.

Вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Відомості внесені до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події. Проводяться заходи по встановленню особи, яка причетна до скоєння правопорушення.

Триває перевірка.

Відео розмістив у Фейсбуці Павло Данильчук:

Зустріли мудака-таргонія біля прокуратури. Боявся виходити, поки за ним міліція на поліцейській машині не приїхала для безпечної евакуації)#таргонійхабарницькепадло #сашкобілий

Posted by Pavlo Danylchuk on 13 ноября 2015 г.


P. S. За фактом хуліганства слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України. Проводяться заходи по встановленню особи, яка причетна до скоєння правопорушення. Триває досудове розслідування.

Фото: «ЧаРівне»



Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що вийшла книга спогадів про покійного Сашка Білого, яка має назву «Життя, мов спалах». Книга вийшла у Сполучених Штатах Америки. Її автором є письменник із міста Костополя Олександр Намозов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
Патріот Показати IP 13 Листопада 2015 18:55
Сам Ти, Паша, *****!!! Причому ***** рідкісний і шкода, що поки не вимираючий вид! Такий самий як і Бурий в Рожищах - депутат міськради, який сьогодні пяний в дупу біля гуртожитку розніс вщент забора. Ви - так звані активісти - УСІ ******!
нюню до Патріот Показати IP 13 Листопада 2015 19:12
тролик під псевдо "патріот" частенько вскакує..дивний такий..але по його хфілософії він атлічний модулятор та гібридизатор..напевно дома гібридний стяг з американськох війни півночі з півднем вивішений..доречі сторни яка воювала за збареження рабства..що в вас свого хлопци-казакі..всьо гібрид..свіркаєте голими опами та тупими мозгами..іскуством зовете люмпенські поригушкі..
Патріот до нюню Показати IP 13 Листопада 2015 22:22
Чому тролик? Просто свіжі в памяті гучні фрази оцих горе-лже-паотріотів про совість, порядність, чистоту душі, святість віри і т.д і т.п. От і глянемо як цей чоловяга поступить - як порядна людина, як свідомий індивідум, як справжній МУЖИК і відмовиться від свого щойно отриманого мандата депутата і скаже: "Не заслужив такої честі!.." чи проковтне, зробить морду цеглиною і вдасть, що наче і нічого не сталося? Отут і буде їхнє єство - а щодо америкоських прапорів - то я так тобі скажі... Найгірше відкриття у людства за всю історію - це відкриття Америки... пора закривати. Ну а щодо Тебе, "нюню" - протверезієш - пиши по суті, а поки не варто, не засмічуй ефір брєдовим лайном...
дєди до Патріот Показати IP 14 Листопада 2015 12:46
ваєвалі.вєрньом срану совєтов!
Сава до Патріот Показати IP 13 Листопада 2015 20:23
Цей бурий ? //youtube.com/watch?v=tub1MEBFMz4/youtube.com/watch?v=tub1MEBFMz4
Патріот до Сава Показати IP 13 Листопада 2015 21:21
ну... гарний і пушистий тут... достойний поваги. але є і інший Бурий... - це типічний уголовник, якому кришу рве від 50 грамм горілки і який носиться зі зброєю і бє мирних людей - адміністраторшу в Мальованці, Володю Лящука в управлінні сільського господарства, Стельмащука на вулиці. Цей чоловяга свого часу кричав міліціянтам, що у них, у активістів, зброї більше, ніж у правоохоронців. Ця людина обманним шляхом отримала ділянку для будівництва котельні, а насправді побудував торговий центр і тепер, коли вже от-от будівля має вводитись в експлуатацію і йому потрібно буде заплатити певний відсоток від оціночної вартості - думає-гадає як йому і цей момент обійти...
Сашко Показати IP 13 Листопада 2015 19:26
Данильчук ніяк не може зрозуміти, що його часи пройшли. Заробив собі революцією на машину, квартиру , будинок і ще хоче ... Зажрався...хоче і далі за все брати откати.
однаков до Сашко Показати IP 13 Листопада 2015 20:49
Що Данильчеус з своїм босом Дурдомовим що прокурич з своїм одне і теж
сірий Показати IP 13 Листопада 2015 19:29
Що один, що другий - одне одного варті. Один бандюган з широкої дороги, другий - хабарник зашмарканий.
Анонім Показати IP 13 Листопада 2015 20:13
Для таких випадків існує суд.І хто ви такий,щоб обзивати людину,якщо вона навіть винна.Ми що в Африці живемо?
Х\р Маржов до Анонім Показати IP 13 Листопада 2015 21:55
Якщо судити по рівню доходів, то такі-да - в Африці: середня пенсія 50 доларів, середня зарплатня 130 доларів. Подякуйте за це прокурорам та іншим шоколадним . Не розумію, чому така ненависть до Данильчука? Він обікрав когось як вори-прокурори, мєнти, шоколадні бариги олігархи? Українці невиправні барани (я теж, бо голосував за нинішнього гідранта).
ЗАСЛІН Показати IP 13 Листопада 2015 20:27
Ваш "месник" Сашко Білий особа, яка неодноразово притягувалась до кримінальної відповідальності за вчинення тяжких злочинів. З кого Ви робите героя? З бандитів? І Ви рахуєте що це нормально, по-європейськи чинити отак відносно особи (Таргонія), щодо якої вину не установлено судом Поки по українських містах будуть ходити озброєні середньовічні інквізитори, які називають себе активістами, дорога до Європи нам обгрунтовано закрита.
Читач до ЗАСЛІН Показати IP 13 Листопада 2015 21:34
Не захищаю Сашка Білого, але ви що дійсно вірите в наші суди? Проаналізуйте новини за останні роки, де мажори, чиновники збили, забили, згвалтували і т.д.... І хто з них сидить?
Волинь Показати IP 13 Листопада 2015 21:00
А скільки ще таких гнид-тараканів сидить в усіх державних організаціях від маленької сільської ради до верховної ради. Правильно казала Леся Гонгадзе, що у прокуратурі та міліції сидять одні відморозки.
ДО РОЗУМНИКІВ Показати IP 13 Листопада 2015 22:20
САШКО БІЛИЙ ГЕРОЙ- ПАТРІОТ,А ВИ УСІ ХТО ПИШЕ ГИДОТУ ПРО САШКА ,ЗА*РАНЦІ ГРОША ЛАМАНОГО НЕ КОШТУЄТЕ,МИ ВАС ПОБОРЕМО І СИСТЕМУ ВАШУ.
Сусід Показати IP 13 Листопада 2015 22:25
Данильчук - ***** і ще за цього пришилепка голосують..........................
Сусід Сусіду Показати IP 13 Листопада 2015 23:03
Павло - нахабна, самозакохана, хамовита, невихована та непотрібна істота. Ніякої від нього користі громаді немає.
правда Показати IP 13 Листопада 2015 23:12
От скажіть! Де в нас може бути демократія? Да цей чоловік винний, але його має судити суд, а не зграя ушльпків типу Данильчука! Чому поліція стояла, нічого не робила? Да тому що, вони також налякані цими відморозками, тільки ще з Майдану! Невже в Луцьку не знайдеться сила, якаб вже приструнила їх? Чи вже у банюків прийдеться просити, бо наша влада з ними справитися не може! Да і подивіться як вони зграєю нападають!! Згадайте шакальонка Табакі з мултика Мауглі! Не нагадує Вам Данильчука? Да і саме прикре що, вони б'ють- вони герої, ті хто їх б'є- тітушки!! Ось так і живемо((((
Анонім до правда Показати IP 14 Листопада 2015 08:25
Вот и попробуй докажи, что без ВСН можно навести порядок даже на Волыни.
до до розумників Показати IP 14 Листопада 2015 01:12
Ага, борись, тільки не вс........., істото.
ник Показати IP 14 Листопада 2015 18:54
коментов ваших я не понял. прокурора как говорил иван васильевич на кол посадить первейшее дело. ну а этим гнидам что его защищают так скажу не место вам на волыни. сдесь люди вольные живут. с достоинством.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus