USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку п'яний водій збив жінку на «зебрі»

9 Листопада 2016 20:41
Водія автомобіля «ВАЗ 2101» збив пішохода на «зебрі» і зник з місця аварії.

Про це йдеться на Фейсбук-сторінці патрульної поліції Луцька.

Сьогодні, близько 18 години, по проспекту Відродження водій автомобіля ВАЗ здійснив наїзд на громадянку, яка ішла по пішохідному переходу. Він зупинився, відвів її до дороги і покинув місце пригоди.

Люди, які були очевидцями інциденту, рушили за винуватцем ДТП, наздогнали його в районі авторинку, заблокували проїзд і не випускали до приїзду полісменів.

Патрульні затримали 34-річного водія, освідували в наркодиспансері. Той мав 2,10 проміле алкоголю в крові.

Чоловіка доставили в міський відділок поліції та передали слідчому, адже за вчинення ДТП з потерпілою, та ще й в стані алкогольного сп’яніння, йому загрожує кримінальне покарання.

Водій повідомив, що він спілкувався з потерпілою, однак та повідомила, що з нею все гаразд. Відомо, що жінку доставили в лікарню.

Зі слів патрульних, вони їхали на затримання нетверезого водія з увімкненими проблисковими маячками та звуковою сигналізацією, дуже поспішали. Однак водії абсолютно не реагували на сигнали, не пропускали патрульного автомобіля. Тому такою несвідомою позицією громадян патрульні прикро вражені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 9 Листопада 2016 21:23
Зі слів патрульних, вони їхали, дуже поспішали. До тещі на бліни. Їх не дано зрозуміти.
Іван Показати IP 9 Листопада 2016 21:42
Свій кредит довіри поліцаї пр*рали непрофесіоналізмом і сцикунством.
Лучанин Показати IP 9 Листопада 2016 22:02
"патрульні прикро вражені" - Вони вражені?.. А їздити постійно з ввімкненими проблесковими маячками, вони думали, не приїсться? Де та межа? Так, ніби в ПДР і розписано все вірно, але воно всерівно в мізки не лізе, не запам'ятовується, бо межа дуже тонка. З червоним маячком вони не їздять, бо його просто там немає, а сирену, як вовк за горою, не завжди можна почути. Ну блимає собі та й блимає... І швидка так само зловживає постійно. Ну хоча б вже коли на станцію їдуть той маячок вимикали, так вони ще сирену вмикають, а як переход чи перехрестя проїдуть то вимикають. Просто приоритету хочуть, особливі. Це я кажу не про тих хто на виклик їде чи в лікарню пацієнта везе, а про тих хто явно їде на вокзал на Ленінградську, на Словацького, ДПЗ, 1 поліклініка тощо. Видно же! Отож самі людей і привчають до ігнору! Невже так потрібно їхати патрульному з маячком повз бровку з швидкістю 30-40 км/год? От якби прото їздили без маячка, а вмикали б при потребі, то й реакція в водіїв була б миттєвою. Так комусь же це потрібно?!
? до Лучанин Показати IP 10 Листопада 2016 10:04
З сиреною вони їздять на обід...
Коля Показати IP 9 Листопада 2016 22:45
Нашим "водіям" треба не штрафи виписуватиа -по ЯЙ*ЯМ 10 раз бамбуковою палкою тоді він буде дотримуватися правил- інше не допоможе-ЯЯ нє желєзо
не без греха до Коля Показати IP 10 Листопада 2016 00:31
я б с ноги дал...
п Показати IP 10 Листопада 2016 20:52
А хіба дарма їх " ЗВАРЮВАЛЬНИКАМИ " пересічні водії назвали. Перед або за ними їдучи, таких "ЗАЙЧИКІВ" нахапаєшся, що й вдень пішохода або сіреньку машину можна не помітити. Якщо вони на хвості, я одразу дзеркала повертаю, щоб не сліпило.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus