USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

У Луцьку зіткнулися бус і автівка патрульної поліції

11 Грудня 2016 22:26
У Луцьку сталася аварія, під час якої зіткнулися мікроавтобус Volkswagen та автомобіль патрульної поліції, пише ВолиньPost.

Це трапилося 11 грудня на перетині проспекту Перемоги та вулиці Клима Савури.

Мікроавтобус в'їхав у бік патрульної машини.

Водій буса розповідає, що їхав проспектом Перемоги в бік 33-го мікрорайону.

"На світлофорі біля "Західінкомбанку" продовжив рух на зелене світло. В цей час з вулиці Клима Савури "вилетіло" авто поліції з ввімкненими проблисковими маячками. Сирени я не чув. Почав гальмувати, але уникнути зіткнення не вдалося", - каже він.

У патрульній поліції Луцька пояснили, що патрульні виїжджали з вулиці Клима Савури на проспект Перемоги, поспішаючи на допомогу іншому екіпажу, тож були увімкнені сині проблискові маячки та звукові сигнали.

"В автомобілі перебувало двоє інспекторів, один з них отримав перелом правої руки, інший не постраждав. Ліва частина транспортного засобу пошкоджена. Водій мікроавтобуса не постраждав. На місці працюють слідчі, які встановлять усі обставини ДТП", - повідомили у патрульній поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
Андрій Показати IP 11 Грудня 2016 22:31
Коли вже в цих селфікопів позабирають авто та віддадуть нормальним поліцейським!?!
Лучанин до Андрій Показати IP 11 Грудня 2016 23:33
НІКОЛИ, відпрацювали вже ці "нормальні поліцейські" свої 25 років, показали на що здібні, а по кустах сидячи (спосіб роботи старих) машини і дійсно не б'ються.
----- Показати IP 11 Грудня 2016 22:47
Вони їхали на допомогу робити селфі іншому єкіпажу!!! Чого весь світ не зупинився???
Антоха Показати IP 11 Грудня 2016 22:53
Андрій а давай ти висловиш свою думку мені вживу. Я не патрульний..але поважаю їх.
Іван до Антоха Показати IP 11 Грудня 2016 23:46
Ти просто очкуєш!
Алекс Показати IP 11 Грудня 2016 22:57
В них просто відмазка, що мали казати що лоханулись, провтикали світлофор... Вони із ввімкненими маячками постійно їздять, так що в них якщо то відмазка завжди є. Про сто я не розумію взагалі навіщо їх вмикати коли в режимі патруля, а не поспішаєш на якусь подію. В інших європейських державах я такого ноу-хау не спостерігав....
Антоха Показати IP 11 Грудня 2016 23:15
В випадках коли патруль їде на виклик вони вмикають сирену. А маячки...таке правило. З однієї сторони це правильно. А з іншої згоден..не дуже хороша ідея
До всіх Показати IP 11 Грудня 2016 23:16
Ситуація така, якщо і справді їхали на виклик, і включені звукові сирени, то їх нечути, я вже переконувався, кілька раз( музика тихо, хорошо звукоізоляція, а ще можуть діти сидіти в авто і гомуніти). Просто, начальство, Києвське, дурне. Зроби двох кольорів, сигнали. Червоні і сині, коли просто горять сині, значить просто патрулюють, а з синями пропускай бо їдуть на виклик. Або як вище запроплновано, вимкнуті, а на виклик включай, і все, проблема знята. Тільки думаю що до них дійде коли будуть більше помтраждалих.
Саша біля Луцька до До всіх Показати IP 12 Грудня 2016 00:13
Ну якщо працюють по 12 годин і по змінах, і їм важко, за зарплату в 8 тисяч, то хай підуть на Шуберт, там буде легше, правда чомусь Освенціум згадується ненароком. І для тих хто не в курсі, то в правилах дорожнього руху чітко вказано коли кого і з якими проблисковими маячками пропускати, якщо їхали тільки з синім кольором, то ніхто їх ніколи не має і не буде пропускати і звуковий сигнал сирени тут не до чого, бо тому що в потоці авто не завжди і зрозумієш і почуєш що і де виє, так що те що вони ввімкнули сирену, то те саме що вони ввімкнули вібратор Для того щоб мати перевагу, повинен бути ввімкнутий додатково червоний проблисковий маяк, тоді водії і будуть пропускати. Так що є там і нормальні хлопці, а є такі само дурнуваті як і оте їхнє київське вище керівництво "хранітєлі хунти".
До Сашка до Саша біля Луцька Показати IP 12 Грудня 2016 00:28
Пдр хоч відкривав, чи права купляв, а правила вивчити забув? У разі наближення транспортного засобу з увімкненим синім проблисковим маячком та (або) спеціальним звуковим сигналом водії інших транспортних засобів, які можуть створювати йому перешкоду для руху, зобов’язані дати йому дорогу і забезпечити безперешкодний проїзд зазначеного транспортного засобу (і супроводжуваних ним транспортних засобів). Пункт 3.2. А чуєш ти сирену, чи ні, то вже проблеми водія, який вирішив музику включити, чи ще щось.
P.S. Показати IP 11 Грудня 2016 23:19
.....патрулюють, а з +ЧЕРВОНИМИ пропускати.....
М Показати IP 11 Грудня 2016 23:24
Свідки кажуть ніякоі сирени не було!!!але зіхалося 3 машини патруля,почали нападати на водія,звіряти номера кузова(хоч це тут ні до чого) одним словом шукали до чого доколупатись,все як було раніше,поліція нова ,а методи старі.
Лучанин Показати IP 11 Грудня 2016 23:27
У всьому шукайте позитив! Майже рік ПП Луцька, і тільки перший пріус) не так все і погано, ну а по-другє, нема шо копів сварити, вони працюють по 12 годин, патрулюють і звичайно ж може і таке трапитись, а за пріус з них і так всі шкури знімуть. Вони не як старі гаїшнікі стоять по кустам, і весь шлях: від відділку до того куста, а копи патрулюють,їздять по всьому місту 24/7, і вірогідність втрапити в дтп не мала.
До лучанина... до Лучанин Показати IP 16 Грудня 2016 09:47
https://www.youtube.com/watch?v=YbcABW4-OW4
Удаі Показати IP 11 Грудня 2016 23:28
Скоро цим горе- водіям поліцейським не буде що бити,пріуси закінчаться!
11 Показати IP 11 Грудня 2016 23:31
В поліції завжди відмазка найдеться це закономірність. Тим більше якщо вони не праві. Ми в Україні живем до цього потрібно привикнути
Правдоруб Показати IP 11 Грудня 2016 23:37
Правила дорожнього руху 3. Рух транспортних засобів із спеціальними сигналами п.3.1 Водії оперативних транспортних засобів, виконуючи невідкладне службове завдання, можуть відступати від вимог розділів 8 (крім сигналів регулювальника), 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 26, 27 та пункту 28.1 цих Правил за умови увімкнення проблискового маячка синього або червоного кольору і спеціального звукового сигналу та забезпечення безпеки дорожнього руху. За відсутності необхідності додаткового привертання уваги учасників дорожнього руху спеціальний звуковий сигнал може бути вимкнений.. Реформатори не можуть внести зміни в Правила, щоб було всім зрозуміло як діяти при включених маячках. Водій буса правий і треба в суді вказувати на саме те що поліціаї не забезпечили безпеку дорожнього руху а саме краще встановити свідків які б засвідчили чи був включений спеціальний звуковий сигнал. Подайте оголошення щоб відгукнулися свідки і дали свідчення слідчому. А взагалі водій патрульки без досвіду щоб таке вчворити напевно бармен...
До Антоха Показати IP 11 Грудня 2016 23:51
За що ти їх так поважаєш??? Якщо не поліціянтський секрет ???
Не Антоха до До Антоха Показати IP 12 Грудня 2016 00:31
для початку, подумай, коли щось дуже не стандартне станеться, до кого ти спершу подзвониш? і тоді думаю питання відпаде.
Луцьк Показати IP 11 Грудня 2016 23:54
Водія зроблять винного полюбом
До Антоха Показати IP 11 Грудня 2016 23:55
Бачу ви дуже обізнані в справах "поліції "то поясніть для темних... що означає (ввімкнені маячки , це таке правило? Що це за таке правило???
Вопак Показати IP 12 Грудня 2016 08:20
У день ожеледиці 08.12. один Пріус наїхав на бетонний стовп при вході у центральний вхід Вопак на Ковельській, там їх ніхто не підганяв точно. А те що немає практики, і своє високе Я: - "Ми копи", це вже причина... Ви доки що не копи, Ви на сьогодні селфіки. Працюйте над собою, а там побачимо. Хоча прогресу на жаль не видно.
Вася Показати IP 12 Грудня 2016 09:12
в цій ситуації шкода водія Volkswagena, не очкуй...! бо зроблять винним!
Перехожий Показати IP 12 Грудня 2016 10:22
Дивлюсь на фото і не можу зрозуміти,як він зламав праву руку.
11 Показати IP 12 Грудня 2016 13:10
Позор поліції .і шкода водителя вольцвагена . Немає справедливості в нашій державі
Антоха Показати IP 12 Грудня 2016 13:17
Ніхто на водія не нападав. Я був на місці дтп. Водій просто приторможений. А поважати поліцію є за що. Коли у когось з вас стається біда ви куди дзвоните? В газову службу? І давайте панове коментатори лізьте самі в пріус, відчергуйте кілька днів підряд по 12 а тоті більше годин...поспілкуйтесь з різним бидлом яке винесе вам мозок. І тоді я з радістю зустрінусь з любим і послухаю. Пи си: поки не дізнаєтесь про всі деталі не такої і безтолкової служби...ви не зрозумієте нічого
Стас Показати IP 12 Грудня 2016 13:57
Я знаю був в цій шкурі . Тому і не захотів працювати. Як бухають. Ловлять випивших і розводять на гроші . Олівер форму чувствую себе суперменом і особливо не перероблявся. В Криму по 20 годин в патрулі їздили в час пік. І всі отмазки знаю . Да це поліція але кадри ті самі а якщо нові . То приучить до старого . Якщо ти не в системі тоді система тебе зїдайє. Це є реальні факти пережиті мною особисто. І кожний поліцейський це знає особисто тільки не кожний скаже на публіку начальство просто зжере

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus