USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

ДТП у Луцьку: зіткнулися два автобуси

2 Лютого 2014 10:44
У Луцьку на вулиці Рівненській на шляхопроводі зіткнулися два автобуси: один з них "наздогнав" інший.

Пригода трапилася зранку неділі, 2 лютого, - пише ВолиньPost. Два автобуси – один із них - маршрутка – в’їхали один в одного. В маршрутки була пошкоджена задня частина, в іншого автобуса – синьо-білого «Еталона» – перед.

Як розповіли очевидці, імовірно, один із водіїв проґавив рух і стукнувся в інший. Або перший різко загальмував. На мості – дуже слизько, під другим автобусом видно гальмівний слід.

Маршрутка змогла їхати сама (вона "втекла" з-під носа репортера і на фото не потрапила). Інший автобус все ще не заводився.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вася Показати IP 2 Лютого 2014 12:01
Знову, придурки - водії перегони влаштували на чумаданах. Садять нахаб за кермо і експлуатують їх по 12 годин, от вони то ганяють то сплять за кермом
поліщук до Вася Показати IP 2 Лютого 2014 13:09
Все таки ти і справді "Вася". ))) Наздогнав автобус який їхав не по маршруту, та ще і на на мості.
Знаючий Показати IP 2 Лютого 2014 16:32
Ех Вася,Вася!Перший автобус, тобто той,що зі слів журналіста ВоПосту втік,працює на маршруті №12,за роботою якого(час роботи ) слідкують спеціально научені люди.Так ,що,перш,ніж тут на сайті гучно заявляти,хто скільки працює,потрібно "думати",що писати,якщо є чим!
Александр Показати IP 3 Лютого 2014 11:57
ДТП случилось в результате "подреза" и экстренного торможения впереди идущей машины "рэно" что и привело к ДТП.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus