USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У мексиканському Акапулько невідомі розстріляли шестеро осіб на ринку

5 Січня 2017 10:12
Нападники вийшли з автівки, відкрили вогонь і одразу ж втекли.

У курортному мексиканському місті Акапулько невідомі відкрили стрілянину на продовольчому ринку, внаслідок чого загинули шестеро людей - троє чоловіків і три жінки.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на Associated Press.

Муніципальний представник уряду Хосе Луїс Родрігес Мендес зазначив, що нападники вийшли з автівки, відкрили вогонь і одразу ж втекли.

Зазначається, що раніше надходили погрози щодо цього ринку, проте ніколи не було нападів. Ринок, на якому сталася стрілянина, розташований далеко від туристичних районів міста. Нагадаємо, що на найбільшому ринку феєрверків у Мексиці сталася серія потужних вибухів, унаслідок котрих загинули 36 людей, понад 70 було поранено і кілька десятків зникли без вісти. Загалом злетіли в повітря та згоріли майже 300 крамниць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ііі Показати IP 5 Січня 2017 10:32
немає більше про що писати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus