USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Нью-Йорку помістили в карантин літак із пасажирами, які безперервно кашляли

5 Вересня 2018 20:35
У середу, 5 вересня, в аеропорту імені Джона Кеннеді в Нью-Йорку ізолювали літак авіакомпанії Emirates, який виконав рейс з Дубаю, після того як на борту повідомили про масове нездужання пасажирів, повідомляє Новое Время з посиланням на CNN.

Літак рейсу 203, на борту якого знаходиться близько 500 пасажирів, приземлявся в аеропорту близько 9:06 ранку за східним часом.

Після приземлення близько 100 осіб поскаржилися на погане самопочуття, повідомило джерело в Портовому управлінні Нью-Йорка і Нью-Джерсі. В авіакомпанії заявили, що тільки десять пасажирів "захворіли".

Пасажирка рейсу Ерін Сайкс розповіла CNN, що політ пройшов спокійно, тому нездужання, за її словами, не пов'язане з турбулентністю або висотною хворобою.

"Люди весь час кашляли. У деяких людей жар понад 37,7 градусів", - сказала вона.

Літак відбуксирували на стоянку подалі від терміналу аеропорту. На місці працюють парамедики і представники з Центру з контролю і профілактики захворювань США.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus