USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Нововолинську бус зіткнувся з шахтним автобусом

9 Грудня 2017 00:25
8-го грудня близько 21:30 на перехресті вулиць Святого Володимира та Дружби у Нововолинську трапилась ДТП.

Зі слів очевидців, по головній вулиці їхав автобус із шахтарями. Водій буса Fiat вочевидь хотів проскочити і не надав перевагу у русі автобусу, в результаті чого відбулося зіткнення. Від удару бус перекинуло, передає БУГ.

Обставини ДТП на місці події встановлює поліція.

Відомо також, що за декілька хвилин до цієї події, трапилась ще одна аварія на вулиці Шахтарській, поблизу магазину Аладін. Як розповідають свідки, водій автомобіля у нетверезому стані, який рухався без ввімкнених фар, зіткнувся з іншою автівкою.

Деталі згодом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
111 Показати IP 9 Грудня 2017 10:11
бус не на бляхах. ніхто нічого не пише. навіть не цікаво.
АНАТОЛЬ_ Показати IP 9 Грудня 2017 10:46
Я в шоці!
Катя Показати IP 9 Грудня 2017 15:21
Піпєц!!!!!! А якби був на бляхах??????????? Було б про що поговорити? А якщо ще й постраждалі є - то взагалі фурор викликала б така новина?
Міра Показати IP 9 Грудня 2017 15:50
А де інформація по ДТП біля Аладіна з впливовими мешканцями Нововолинська? До ЗМІ не дійшло??????
Діма Показати IP 9 Грудня 2017 21:03
Якби міліція не брала хабарі, то б не було б стільки аварій, а так взятки беруть відпускають і всім сходить з рук. Скільки вже в цьому році по причині п'яних водіїв загинуло покалічилося і загинуло людей? Вся причина в поліції яка своїми взятками тільки розводить цей бєзпрєдел. Вся вина зараз на поліції. Сам був свідком таких обставин п'яного водія затримали а на другий день він вже їздив за кермом того ж самого автомобіля і навіть знаю хто йому допоміг, це все зам'яти... Але що кому докажеш, вони там всі пов'язані, одне одного прикриває...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus