USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Нововолинську підлітки розважаються у покинутому заводі

3 Лютого 2017 17:04
Неповнолітній хлопець з Нововолинська виклав відео на “YouTube”, де він з друзями перебуває на неробочій, закритій території колишнього заводу СТО. Підлітки непомітно потрапили у покинуте приміщення через вікно на другому поверсі, охорона їх не помітила. Відомо, що ця територія належить Луцькому автомобільному заводу, інформує БУГ.

“Екскурсію” заводом у Нововолинську неповнолітній Тарас розмістив у двох відеороликах, перша частина від 26-го січня, друга – 2-го лютого. На кадрах видно, як молодики лізли у приміщення через вікно, а також на дах через пожежну драбину. Варто звернути увагу, що такі дії могли б спричинити нещасний випадок.

Молодик самостійно зазначив, що його компанії вдалося оминути охорону та зламати замок.
Підлітки розгулювали покинутими виробничими цехами, особливо їх цікавили речі, які залишились ще після діяльності заводу, вони розкидали їх по приміщенню. Очевидно, що конструкція закладу застаріла, але хлопців не лякало те, що на їхні молоді голови може щось обвалитися. Віднайшли вони там протигази, які вирішили приміряти на себе для гарної фотографії.

Журналісти інтернет-видання “БУГ” у телефонному режимі вирішили отримати коментар у виконувача обов’язків керівника цього “закинутого” підприємства, що належить Луцькому атвомобільному заводу Олександра Терещука, але спілкуватись він відмовився.

Підкреслити можна погану роботу охоронників, вони повинні контролювати те, щоб сторонні особи не потрапляли на територію заводу. Цікавить також те, що з приміщення не ліквідували всі речі, будівля погано замкнута та вибиті шибки.

Обережно, на відео ненормативна лексика!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Штефан, Луцьк Показати IP 3 Лютого 2017 18:02
Завод вже давно належить президенту. На дахах цехів, поміж беріз діти збирають гриби.
Def Показати IP 3 Лютого 2017 22:45
Порох купил за капейки вместе з гунчиком

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus