USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Польщі потужний ураган знеструмив 100 тисяч будинків

27 Грудня 2016 15:40
Внаслідок сильного вітру майже 100 тисяч будинків знеструмлено, а двоє людей поранено. Про це повідомляє Польське радіо.

У Польщі знеструмлено 97 тисяч будинків – це наслідок буревіїв, що пройшли минулої ночі над країною. Пожежники виїжджали на виклики 1200 разів, щоб усунути наслідки сильного вітру.

За словами речника Пожежної служби Павела Франтчака, від буревіїв постраждало двоє людей у Великопольському воєводстві, котрі перебували в автомобілі, на який впало дерево. Набільше знеструмлених будинків – у Куявсько-Поморському, Поморському та Мазовєцькому воєводствах

За даними Інституту гідрометеорології, сила вітру в ніч з 26 на 27 грудня сягала 110 кілометрів на годину. До вечора, як передбачають експерти інституту, вітер вщухне.

Сильний вітер відчувають сьогодні й волиняни.

Згідно з повідомленням Укргідрометцентру, в Україні 27 грудня пориви вітру 15-20 м/с.

Волинські рятувальники закликають громадян дотримуватися елементарних правил безпеки під час перебування на вулиці. Громадян просять не не ходити попід розлогими деревами, а також триматиеся подалі від рекламних щитів та ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанка Показати IP 27 Грудня 2016 18:01
14тис доларів на 8 консультантів на місяць!!!! А якщо перевести на закупівлю медобладнання, чи тих же санавтомобілів........ Не розуміж!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus