USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Росії понад півсотні дітей отруїлися на турнірі «Що? Де? Коли?»

2 Травня 2017 20:47
Десятки людей госпіталізували з харчовою токсикоінфекцією під час всеросійського турніру з «Що? Де? Коли?» серед школярів в Удмуртії.

Про це повідомили у прес-службі Міністерства охорони здоров'я регіону, інформує ТСН.

"Наразі в Республіканській клінічній інфекційній лікарні перебуває 76 постраждалих, госпіталізованих з табору, серед них - 66 осіб неповнолітні", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, хворим встановлено діагноз "ротовірусна інфекція".

За даними міністерства, серед постраждалих діти з Іжевська, Пермі, Краснодара, Челябінська і Челябінської області, Санкт-Петербурга і Ленінградської області, Єкатеринбурга, Мурманська, Москви і Московської області, Пскова і Псковської області, ХМАО, Калуги, Нижнього Новгорода, Липецька, Іванова, Нафтоюганська, Тюмені і Тюменської області, Ярославської області, Калінінграда.

Наразі всі постраждалі перебувають під наглядом лікарів, правоохоронці встановлюють всі подробиці інциденту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus