USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У центральному морзі Києва – 26 неопізнаних трупів. Планують масове захоронення

31 Січня 2014 12:00
В центральному морзі на Оранжерейній за станом на 30 січня - 26 неопізнаних трупів. Зокрема, 14 з них потрапили сюди у 2014-му році. Серед них, два тіла було знайдено на Хрещатику, ще один труп потрапив до моргу з лікарні №9, - повідомляє «Свідомо». Про це журналісти дізналися під час пошуків Дмитра Булатова.

Крім того, стало відомо, що наразі в морзі, що на Петра Запорожця, де також бюро судово-медичної експертизи, знаходиться один неопізнаний труп. За інформацією від джерел «Свідомо», тіло привезли з лікарні.



Розбіжність у віці може бути в рамках 15-ти років

Також стало відомо, що у вівторок, 4-го лютого, на Північному кладовищі заплановане масове захоронення неопізнаних трупів. Тому, щоб становити їхню особу є чотири дні. Якщо у вас є підозри, що Ваші близькі потрапили у небезпеку і наразі знаходяться у переліку зниклих - потрібно перевірити морги.

Що для цього треба зробити? Попри заяву по місцю проживання зниклого, родичам потрібно звернутися до управління міліції на Володимирську, 15. Там написати заяву з описом зниклого: зовнішній вигляд, особливі прикмети - шрами, родимки, одяг, в якому був у момент зникнення. а також вказати приблизну адресу, де в останнє була зникла людина. Тоді вас можуть запросити на пізнання до моргу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ніна Показати IP 31 Січня 2014 12:45
жахливо куди світ котиться життя цінніше за ті розборки і гроші і владу
активіст2 Показати IP 31 Січня 2014 13:40
Ну і для чого нагнітати обстановку пишучи такі статті. В різні дні в Києві буває і до 40 неопізнаних людй в моргах особливо в морозну погоду.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus