USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Єгипті розстріляли три автобуси з християнами: семеро загиблих

2 Листопада 2018 16:29
У єгипетській провінції Ель-Мінья невідомі розстріляли три автобуси, в яких їхали християни.

Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на супутниковий телеканал Al Arabiya.

Щонайменше, семеро людей загинули і 14 людей отримали поранення. Відзначається, що автобуси прямували до монастиря Святого Самуїла.

Більшість постраждалих їхали в перших двох автобусах. Третій автобус також був обстріляний, проте його водієві вдалося швидко виїхати з місця обстрілу.

Сили безпеки оточили район, ведеться пошук тих, хто стріляв.

Тим часом, телеканал Sky News Arabia з посиланням на силові структури країни повідомляв лише про п'ятьох постраждалих внаслідок обстрілу.


У травні 2017 року у тому ж районі група бойовиків здійснила збройний напад на автобус із християнами-коптами, які прямували в паломництво до згаданого монастиря. Тоді загинули близько 30 осіб, десятки отримали поранення.

Нагадаємо, в квітні 2017 року два вибухи прогриміли в квітні 2017 року у двох церквах Єгипту з різницею в кілька годин. У головній церкві міста Танта загинули 30 осіб, близько 80 отримали поранення. Підрив здійснив смертник, який пройшов до церкви під час служби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus