USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку - черговий підпал. ФОТО

7 Травня 2013 16:05
Підпал близько 200 автомобільних шин стався у Луцьку під час Великодніх свят, в районі ставків між вулицями Ковельською та Володимирською, - інформує «Під прицілом».

Зокрема, у Великодній вечір, в приватному секторі здійнявся стовп чорного диму. Натомість, мешканці цього району подумали, що поруч палає будинок. Однак, як виявилось, компанія розбишак вирішила підпалити близько 200 автомобільних шин. Дим виявився настільки густим, що на підпал зреагували оперативні служби. Відтак, за 10-15 хвилин на місце горіння прибула команда пожежників, які швидко загасили полум’я, а також правоохоронці, які зафіксували правопорушення.

Місцеві мешканці розповіли, що напередодні компанія молодиків намагалась вчинити підпал. Однак, коли правоохоронці виставили на чергування по місцевості патруль, юнакам не вдалося скоїти пожежу. Та незадовго після цього, розбишаки все ж підпалили автомобільні шини.

У прес-службі Управління ДСНС у Волинській області повідомили, що на такі підпали служба беззаперечно реагує, особливо, якщо схожі пожежі відбуваються на близьких до будинків відстанях. Однак, ситуація із підпалом у Луцьку між вулицями Ковельською та Володимирською зафіксована не була.

Варто зауважити, що за схожі підпали правопорушники притягуються до адміністративної відповідальності і змушені заплатити, хоч і невеликий – до 100 гривень, штраф.











Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
е Показати IP 8 Травня 2013 10:41
Це називаїться краще перебдіть чим недобдіти. Всім відома традиція дитинства підпалювати скати на Великдень. А тут хлопців злочинцями зробили.
Віктор до е Показати IP 8 Травня 2013 13:39
А це добра традиція хіба? накоптити скільки чорного диму в місті, та ще й таке багаття поблизу будинків робити?
Фантазьорам Показати IP 8 Травня 2013 14:11
А мені цікаво- де це таке є в нашому обласному центрі,що вул. Володимирська перетинається з вул. Ковельською?:) Фантазія.... Місцеві "журналюги", якщо Вас ще й так назвати можна, запроданці полішуцькі, Ви наші, Ви хоч правельно пишіть,навчайтесь тоді,а не працюйте!!! Пишите проплачені речі, але хоч пишіть грамотно, а не,як курка лапою!
Олександр Показати IP 8 Травня 2013 14:30
Дивно мені, що тих дурнів ще й хтось захищає... Що це за "традиція дитинства підпалювати скати на Великдень"? Хай би у церкву бовдури пішли чи добре діло кому зробили - це була б традиція. А так - зграя ідіотів. яким нема куди подіти енергію викинула в повітря купу бруду, яким усі мають дихати, наробила купу мусору і ще й держава збитків зазнала у іигляді витрат на пальне на автомашину пожежної служби.
Олександр Показати IP 8 Травня 2013 14:35
"Фантазьорам" - а що тут проплачено? Я особисто зі Львівської купу диму бачив з того боку. І де тут сказано про те, що "вул. Володимирська перетинається з вул. Ковельською"? Сказано про ставки між цими вулицями - а вони дійсно є. Хотів сказати, що розумний? Вийшло навпаки... Так що сам "правЕльно" пиши.
Луцьк Показати IP 9 Травня 2013 10:31
Олександр. А дійсно полішук.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus