USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку бійці МНС врятували пенсіонерку

21 Січня 2009 11:19
Вчора, 20 січня, до служби «01» зателефонували стривожені лучани, які мешкають на вулиці Сагайдачного. Люди повідомили, що горить дах дерев’яного житлового будинку пенсіонерки, – інформують «Волинські Новини».
Як інформує сайт ГУ МНС України у Волинській області, за кілька хвилин на місце лиха прибули рятувальники першої самостійної державної пожежної частини міста Луцька. Вогнеборці проклали рукавну лінію й одразу ж встановили триколінну драбину до даху будинку, попередньо знеструмивши його.
«Очевидці події повідомили про те, що в будинку перебуває старенька господиня. Тому рятувальники одразу ж кинулись до приміщення на порятунок 74-річної Антоніни Рудик», – розповів виконуючий обов’язки начальника чергової зміни Олександр Яковець.
У будинку ледве відчувався запах диму, проте вогонь міг перекинутися по даху через перекриття до приміщення. Разом з пожежним Володимиром Дунцем Олександр Яковець попід руки вивів бабцю на вулицю, де на потерпілу вже чекала команда медиків. На щастя, їх допомога не знадобилася – пенсіонерка відбулася переляком.
Приблизно о 12.25 пожежу вдалося локалізувати, а за годину її загасили остаточно. Вогнем знищено 2 квадратних метри дерев’яних конструкцій даху. За попередніми даними, причиною лиха стало порушення правил безпеки при влаштуванні пічного опалення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus