USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Луцьку ДАІшники зловили контрабандиста. ВІДЕО

6 Квітня 2011 12:24
За один ранок у Луцьку правоохоронці затримали контрабандиста і п'яного водія.
Першого, який їхав на «Фольксвагені», наряд ДПС зупиняв тричі. Лише після останньої спроби 29-річний водій пригальмував, – повідомляє НТН.
Інспектори кажуть, що розмовляв молодик нахабно. До того ж відмовився розповідати, що перевозить у салоні.
З’ясувалося, що салон заповнений побутовою технікою іноземного виробництва.
Жодних документів на неї не було. Тож у міліції припускають: електроніка або крадена, або приїхала в Україну нелегально.
«В принципі, є підозра стосовно того, звідки цей вантаж… – каже керівник сектору ДАІ у Волинській області Андрій Владимир. – Там немала кількість побутової техніки була. І разом з тим – жодних документів. Що вбачається в діях водія, буде з'ясовано в ході подальшої перевірки».
Ще одного підозрілого автомобіліста патруль затримав на іншій луцькій вулиці. Той саме намагався виїхати на центральну магістраль. Те, що з водієм не все гаразд, було видно по його автівці.
«Було видно по машині: на бампері трава, колесо пробите – тобто, десь він вдарився в якусь бровку, що пробив. Коли підійшли, він сказав: «У мене нічого немає. Я тут не їхав, нічого не робив». Почав десь дзвонити, казати: «Ви мені нічого не зробите», – розповів співробітник ДАІ у Волинській області Микола Філіпчук.
Філіпчук каже, що на водія-порушника склали адмінпротокол про керування транспортним засобом в стані сп'яніння.
«І, як виявилося, що в нього і без того багато правопорушень дорожнього руху, – продовжує автоінспектор. – В тому числі і за керування у стані сп’яніння. Керування без документів, в нетверезому стані, порушення вимог знаків, швидкісних режимів. Різного роду грубі порушення».
Правоохоронці прогнозують, що суд позбавить водія прав щонайменше на два роки. Поновити ж водійське посвідчення дозволять тільки після складання іспиту на знання правил дорожнього руху.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus