USD 38.85 39.20
  • USD 38.85 39.20
  • EUR 38.90 39.40
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку не роз’їхалися дві маршрутки. ФОТО

12 Січня 2010 09:57
Сьогодні вранці на вулиці Винниченка у Луцьку біля приміщення ВНУ зіштовхнулися дві маршрутки. На місці аварії виник затор.
Причину аварії встановлюють правоохоронці, проте за попередньою версією та повідомленням свідків причиною ДТП стало порушення правил дотримання дистанції.

Не останню роль відіграли і наслідки снігопаду.

За словами перехожих, великогабаритна маршрутка під номером 15 загальмувала перед пішохідним переходом. В той час у неї врізалась інша маршрутівка під номером 47. Водій останньої намагався вивернути кермо у лівий бік, тому найбільше від зіткнення постраждала ліва сторона першого автобуса

Нині проїхати по вулиці Винниченка у сторону центра не можуть тролейбуси, водії ж легкових машин та маршруток об’їжджають місце ДТП тротуаром.

Це вже друга аварія, яка стається на цій ділянці дороги. Учора тут зіткнулися маршрутка №15 та легковий автомобіль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Roma Показати IP 12 Січня 2010 15:40
ДОРОГИ ТРЕБА ВЧАСНО ЧИСТИТИ І СНІГ ПРИБИРАТИ..ТОДІ ВСЕ буде заШИБІсь...
SysR Показати IP 13 Січня 2010 17:11
Треба пішоходів навчити дивитися по сторонам на переходах. А то іде не дивиться чуть не під колеса лізе ніби не розуміє шо автобус миттєво не зупититься.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus