USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку собака напала на дітей

8 Липня 2013 12:19
Місцевих дітей у районі Луцької гімназії №21 імені Михайла Кравчука покусала собака. Це трапилося учора пообіді, - інформує «Під прицілом» з посиланням на повідомлення начальника управління охорони здоров’я Луцької міської ради Федора Кошеля.

Він розповів, що постраждалі – двоє хлопців віком 9 та 16 років. Відомо також, що один із них їхав на велосипеді, коли на нього накинулась собака. Інша ж дитина просто гуляла.

Федір Кошель додав, що зараз діти перебувають у Волинській обласній дитячій лікарні.

«Їм необхідно ввести антирабічну вакцину. Собачі укуси – це дуже небезпечно. Окрім того, діти налякані, тому ми їх госпіталізували. Це прикро, але епопея з собачими укусами продовжується», - додав головний лікар міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Петро Показати IP 8 Липня 2013 12:43
Де та розумна Дана Новарчук зі своїм притулком. Нехай їде і забирає.
Надія Показати IP 8 Липня 2013 13:21
новарчук зайнята - вона зубами і кігтями тримається за крісло директора КП "Ласка". тому їй не до проблеми вирішення проблеми бездомних псів. і довго мер буде підтримувати такий бєзпрєдєл в Луцьку по відношенню до собак і до того, що твориться в притулку на вул.Масурова ???????????
* Показати IP 8 Липня 2013 14:59
ті діти, що просто гуляють, і в зоопарку каміння жбурляють в тварин через грати. хіба диво, що їх вуличні покусали
супер до * Показати IP 8 Липня 2013 15:46
у нас теперь дети виноваты, что собаки стаями ходят стаями по улице.
))) Показати IP 8 Липня 2013 16:22
ну, особисто я вибираю зграю собак на вулиці, ніж зграю "дітей" на тій самій вулиці пізно ввечері ;)
)))))))) до ))) Показати IP 8 Липня 2013 16:26
так может Вам в приют переехать, для бОльшего ощущения комфорта?)
бзз до )))))))) Показати IP 9 Липня 2013 08:41
через те, що у нас дикі діти на вулицях?) шутка на 5, вирішення проблеми на 3. Вам би в депутати ;)
Каріна Показати IP 8 Липня 2013 16:37
та що ж ви причепились до тієї Новарчук, не вгодила всім, чомусь ніхто не хоче встати на її посаду та навести лад. При чому тут вона до цієї ситуації? не її територія, не її відповідальність за це. і як можна виловити всіх собак? в притулку місця ненайдеться на всіх. всеодно вулиці бездомними буде поповнюватись, бо саме "люди" викидують приплід, який не можуть продати, як непотріб.. 1 - погана собака? ну просто хвора,скоріше всього, в чому невинна. 2 - чому ці діти стали її ціллю? просто на аби кого собака не нападе. не спішіть осужувати, якщо собаки жорстокі, по-вашому, то люди куди більше
Стефанія Показати IP 8 Липня 2013 17:04
да всі такі розумні, як завжди... застреліть, та й застреліть... як вам не доходить, постріляють цих - з"являться інші, бо люди викинуть знову собак на вулиці і буде там новий табун... це треба не собак стрілять, а міняти психологію безвідповідальних людей, а то так не простерилізував, народилися щенята - викинув, взяв пса, трохи погрався ним - надоїв - теж викинув... а притулок не в змозі позбирати всіх псів по місту і за що їх всіх там утримувати???? навіть якщо заберуть цих, люди викинуть нових собак, так що проблема не в собаках, а в людях...
штирлиц Показати IP 8 Липня 2013 17:07
а шо ж вы с разных ников сообщения копируете на 2 сайта?)
Ирина Показати IP 8 Липня 2013 23:28
Мы с мужем живем в районе 21 школы, гуляем с собакой в этом районе регулярно, в субботу 6 июля на моих глазах свора собак,в количестве 10 штук,и это были бездомные собаки, напали на человека который бегал на спортивной площадке, он что бы его не покусали выпрыгнул на забор поджав ноги, хорошо что еще были люди (спортсмены-любители) отогнали их, но минут 30 спустя эти же собаки напали на женщину которая просто делала зарядку, и эо далеко не домашние собаки!!! Как собаковод скажу, что к нам 2-3 недели тому подходило 2 человека из муниципальной полиции, при этом не преставились, сказали, что на территории школ гулять нельзя, угрожали тем что будут оформлять протокол если подобное повторится, да мы гуляли на территории школы, согласна что на школьных площадках нельзя гулять, а где гулять?! Наша собака зарегистрирована, мы платим налог!!! Где наше место выгула?! Как таковых, мест - НЕСУЩЕСТВУЕТ!!! Правильно как к беспизорным дела нету, что с них взять?! А когда на детской площадке, где гуляют дети и занимаются дети те же люди мусорят, и это слабо сказанно - бутылки, детские памперсы, упаковки от чипсов,семечек и прочей ерунды, никому до этого нет дела! Где наше ппс?! Сколько гуляем видим их мимо проходящих по маршруту 31 маршрутки и они ниразу не зашли не на площадку, не в сквер! Правильно прошлись как по бродвею и ладно - долг исполнен! Сделайте места для выгула! Оградите их и мы же собаководы, нам не нужны дворники, мы сами будем убирать за своими собаками и следить за этими отведенными местами!
Ольга Показати IP 14 Липня 2013 14:46
підтримую протест проти таких нападок на власників собак. І це в той час, коли бездомні пси ніким і місті не контролюються, шляються і сруть де хочуть, кидаються на людей! де там працівники того комунального п-ва "Ласка" разом з Новарчук, які мають займатись вирішенням проблеми бездомних псів? що вони роблять для того , щоб собак на вулицях не було?
Ирина Показати IP 14 Липня 2013 15:51
Вчера вечером я с собакой (шенок, 7 месяцев) шла домой на нас около ЗАГСа налетело 3 бездомных собаки, это хорошо что у меня есть газовый баллончик и там где останавливаются маршрутки на Киев целая надсыпь камней была, если бы этого не было эти бездомные покусали б не только мою собаку, но и меня!!! Власти примите меры!!!
Ирина Показати IP 14 Липня 2013 15:51
Вчера вечером я с собакой (шенок, 7 месяцев) шла домой на нас около ЗАГСа налетело 3 бездомных собаки, это хорошо что у меня есть газовый баллончик и там где останавливаются маршрутки на Киев целая надсыпь камней была, если бы этого не было эти бездомные покусали б не только мою собаку, но и меня!!! Власти примите меры!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus