USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку збили жінку. Водій був п’яний

14 Червня 2013 10:35
Автівка у Луцьку врізалась у бетонну огорожу. Унаслідок ДТП постраждала пішохід, яка була на тротуарі. За кермом перебував п’яний водій.

Про це інформують у СЗГ УМВС в області.

О 22 годині в приймальне відділення Маневицької ЦРЛ із тілесними ушкодженнями звернулася 38-річна мешканка селища Маневичі, яку після огляду лікаря відпустили додому. З її слів, травми вона отримала на автодорозі Р-14 (Луцьк – Маневичі – Любешів – КПП «Дольськ») унаслідок наїзду автомобіля «БМВ» під керуванням 24-річного мешканця одного із сіл Маневицького району.

Так, о 18 годині з чергової частини Луцького МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення про те, що у Луцьку зареєстрована дорожньо-транспортна пригода. 30-річний водій, керуючи автомобілем «Део» по вулиці Данила Галицького, не врахував дорожню обстановку, не вибрав безпечну швидкість, внаслідок чого виїхав за межі проїзної частини дороги та допустив наїзд на бордюрний камінь, бетонну огорожу та збив 37-річну жінку, яка знаходилася на тротуарі. До слова, водій знаходився в стані алкогольного сп’яніння.

Внаслідок автопригоди пішохід отримала незначні тілесні ушкодження, тож після огляду лікаря не госпіталізовувалася.

За фактами триває перевірка.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus